marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: targ de carte

Abonare RSS

Începe o nouă ediție Kilipirim, târg de carte cu reduceri

• a XX-a ediție a Kilipirim: 28 octombrie – 1 noiembrie, zilnic între orele 10.00 şi 21.30. Intrarea este liberă • Organizat în centrul capitalei: la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi • Reduceri substanţiale de prețuri la standul fiecarei edituri, de până la 90% • Colecționari și produse de colecție și negustori de antichități, care expun obiecte cu ... Citeşte mai departe »

Ce lansări a pregătit Humanitas pentru târgul de carte Gaudeamus 2014

Humanitas vă dă întâlnire la Gaudeamus, începând de miercuri, 19 noiembrie, până duminică, 23 noiembrie, cu cele mai frumoase cărţi ale toamnei 2014 şi cu cei mai îndrăgiţi autori. De la cele peste 30 de evenimente ce se vor desfăşura pe scena care deschide standul editurii nu vor lipsi Lucian Boia, Mircea Cărtărescu, Gabriel Liiceanu, Ioana Pârvulescu, Andrei Pleşu, Dan ... Citeşte mai departe »

Kilipirim de toamnă: cărți semnate de cei mai recenți laureați ai premiului Nobel pentru literatură

•  Kilipirim, ediţia de toamnă: 29 octombrie – 2 noiembrie 2014, zilnic, între orele 10.00 şi 22.00, la Unirea Shopping Center – etajul 2, Aripa Călăraşi. Intrarea este liberă •  Discounturi substanţiale la standul fiecărei edituri O ofertă impresionantă de cărţi la preţuri „de kilipir” – peste 7.500 titluri – îi aşteaptă pe cititori la ediţia din această toamnă a ... Citeşte mai departe »

Noutăți la Bookfest 2014: ce cărți am pus pe listă

La începutul verii, la Romexpo, se organizează cel de-al doilea mare eveniment editorial din București – Salonul Internațional de Carte Bookfest. Aflat la a IX-a ediție, Salonul are anul acesta ca țară invitată Polonia. Așa că, între 29 mai și 1 iunie, editurile (aproximativ 200) se întrec în lansări, promoții și vedete. Ca în fiecare an, mă duc la târg ... Citeşte mai departe »

Andreï Makine, Alice Munro, Suzanne Collins sau Papa Francisc, printre vedetele Gaudeamus 2013

Aflat la a 20-a ediție, Târgul Internațional de carte Gaudeamus, desfășurat între 20-24 noimebrie la Romexpo, a avut anul acesta un număr record de vizitatori (circa 115.000 de oameni i-au trecut pragul, față de 112.000 anul trecut). Peste 75% dintre aceştia au fost, conform studiului de trafic realizat pe tot parcursul târgului, şi cumpărători de carte, suma medie cheltuită de ... Citeşte mai departe »

Ce cărți pregătește Humanitas pentru târgul Gaudeamus

Ediţia a XX- a a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură se va desfăşura între 20 şi 24 noiembrie 2013 în Pavilionul Central Romexpo. Program: miercuri–vineri: 11–20; sâmbătă şi duminică: 10–20. Iată ce cărți veți putea găsi la standul Humanitas: Joi, 21 noiembrie 17.30 Lansarea volumelor câştigătoare ale Concursului de Debut Literar UniCredit Roniţa Dragomir, 37 de lamentări şi-o ... Citeşte mai departe »

A început Kilipirim, târg de carte cu discount

Între 30 octombrie și 3 noiembrie, în Capitală are loc o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: KILIPIRIM.          Organizat în cadrul Galeriei Dalles, în perioada 30 octombrie–3 noiembrie, zilnic între 10.00 şi 20.00, KILIPIRIM reprezintă o ocazie pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri din oferta celor mai ... Citeşte mai departe »

Caravana Cărţii BookLand ajunge în Piaţa Unirii din Timişoara

BookLand revine, pentru a treia oară consecutiv, la Timişoara. Între 12 şi 28 aprilie, în Piaţa Unirii, timişorenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare şi, bineînţeles, cu oferte irezistibile la carte, muzică, film şi jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe măsură aşteptărilor. Ai cu ce te lauda? Vino în Caravana BookLand, unde găseşti cele mai noi apariţii editoriale, care ... Citeşte mai departe »

Expoziție de pictură și atelier de creație plastică, la BookLand

BookLand vă aşteaptă cu oferte irezistibile la carte, muzică, film, jocuri, şi o ofertă vastă de evenimente culturale pe gustul tuturor, copii sau adulţi. Luni, 25 martie, vor ajunge în Caravana BookLand lucrările pictorului Simion Muntean, pe care organizatorii vă invită cu drag să le admiraţi. Iar marţi, 26 martie, de la ora 16.00,  sunt așteptați micuţii pictori de la ... Citeşte mai departe »

Târgul de carte SF & Fantasy Final Frontier începe sâmbătă, în centrul istoric al Capitalei

Târgul de carte SF & Fantasy Final Frontier se pregăteşte să îşi deschidă porţile începând de sâmbătă, 23 martie. Timp de două zile, organizatorii de la bookblog.ro îi vor aşteaptă pe cititorii şi pasionaţii de SF & F cu o serie de evenimente de excepţie, precum şi lansări de carte, întâlniri cu scriitori, invitaţi din ţară şi străinătate.  Evenimentul se ... Citeşte mai departe »