luni , 6 iulie 2020

Arhivă etichete: targ vintage

Abonare RSS

Prochaine participă la Christmas Concept, târg cu design, vintage și gourmet

Brandul de bijuterii handmade Prochaine participă la Christmas Concept, târg cu design, obiecte vintage și creații gourmet, care are loc pe 9 și 10 decembrie, la Grand Hotel du Boulevard din București.  Primul târg de Crăciun organizat la Grand Hotel du Boulevard, Christmas Concept, a chemat, adunat și selectat de la designeri la colecționari, de la bunătăți pentru oameni mari, la ... Citeşte mai departe »

Chilipiruri adorabile: începe Yard Sale de septembrie

Prima lună de toamnă îşi varsă coşurile cu chilipiruri la Yard Sale! Toate lucrurile care îţi lipseau din garderobă şi pe care amânai să le cumperi din lipsă de bani sau de timp le găseşti pe 20 şi 21 septembrie, la Dianei 4. Organizatorii Yard Sale au stâns laolaltă, la preţuri modice, lucruri purtate cu drag şi grijă, colecţii de ... Citeşte mai departe »

Fashion Bazaar, Christmas Edition: peste 60 de expozanți vin cu „bunătăți” de sărbători

DUMINICĂ, 15 decembrie / Casa Vernescu – Calea Victoriei 133 11:00 — 19:00 DESIGNERI – BIJUTERII – ACCESORII – ÎNCĂLȚĂMINTE – COSMETICE Duminică, 15 decembrie 2013, la Casa Vernescu din București – Calea Victoriei 133 – are loc cea de-a 12-a ediţie a FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage din Capitală. Peste 60 de expozanţi vă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus