sâmbătă , 16 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Teatrul de Opereta Ion Dacian

Abonare RSS

Teatrul de Operetă a aniversat 65 de ani printr-un eveniment-maraton

Mari artiști de ieri și de astăzi s-au întâlnit sâmbătă, 7 noiembrie, la Teatrul de Operetă și Musical ,,Ion Dacian”, în cadrul unui eveniment emoționant: aniversarea a 65 de ani de la înființarea Teatrului de Stat de Operetă. Evenimentul aniversar a fost deschis cu vernisajul expoziției ,,Ion Dacian” în prezența Elenei Dacian, fiica marelui tenor Ion Dacian, moment urmat în ... Citeşte mai departe »

,,Fantoma de la Operă”, la Teatrul de Operetă și Musical ,,Ion Dacian”

Spectacolul ,,Fantoma de la Opera” de Andrew Lloyd Webber, o producție muzicală de referință, adaptată în 14 limbi, distinsă cu peste 70 de premii importante și vizionată de peste 130 de milioane de spectatori din întreaga lume, va avea premiera la Teatrul de Operetă și Musical ,,Ion Dacian” în data de 24 ianuarie 2015, ora 19.00. Spectacolul pus în scenă ... Citeşte mai departe »

Premieră în România: „Costumul”, spectacol muzical al celebrului regizor britanic Peter Brook

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” prezintă în premieră spectacolul muzical „Costumul” (The Suit), o producţie a Teatrului Bouffes du Nord din Paris, în regia, adaptarea şi muzica lui Peter Brook, Marie-Hélène Estienne şi Frank Krawczyk. Spectacolul se desfăşoară în avanpremiera celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă!”. În calitate de partener al ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus