joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Teatrul de pe Lipscani

Abonare RSS

„Pasărea măiastră”, cu Adriana Trandafir, vine la Teatrul de pe Lipscani

Teatrul de pe Lipscani are plăcerea de a vă invita, în data de 31 mai, ora 19:30, la reluarea spectacolului de succes al Adrianei Trandafir, „Pasărea măiastră – Maria Tănase”. Spectacolul, cu care actriţa a făcut istorie încă din anii ’80, câştigând numeroase premii şi distincţii, este prezentat în premieră pe scena Teatrului de pe Lipscani şi este, în acelaşi ... Citeşte mai departe »

„Ultimul Crăciun la Paris”, cu Magda Catone și George Ivașcu, la Teatrul de pe Lipscani

Teatrul de pe Lipscani anunță premiera unui nou spectacol. Vineri, 8 mai, începând cu ora 19:30, sunteţi invitaţi la comedia „Ultimul Crăciun la Paris”, de Josiane Balasko, Marie-Anne Chazel, Christian Clavier, Gérard Jugnot, Thierry Lhermitte şi Bruno Moynot. Distribuţia, în ordine intrării în scenă este următoarea: Magda Catone, Mihai Călin, Valentin Teodosiu, Lucian Iancu, Antoaneta Zaharia şi George Ivaşcu. Regia ... Citeşte mai departe »

„Vine barza”: comedie la Teatrul de pe Lipscani

Vineri, 20 martie, începând cu ora 19:00, Teatrul de pe Lipscani vă invită la noua sa premieră, comedia “Vine barza!”, adaptare după Andre Roussin. Distribuţia este formată din: Adriana Trandafir, Mihai Ciucă, Anca Dinicu, Doina Teodoru şi Gabriel Fătu. Regia este semnată de Lucian Iancu. Realizatorii spectacolului vă invită să luaţi parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale ... Citeşte mai departe »

Dan Puric joacă „Suflet Românesc”, de ziua lui, la Teatrul de pe Lipscani

Pe 12 februarie, la orele 19.00, chiar la aniversarea vârstei de 55 de ani, Dan Puric joaca „Suflet românesc”, la Teatrul de pe Lipscani. Maestrul Dan Puric revine în lumina reflectoarelor cu aceeaşi forţă şi subtilitate binecunoscută. O izbucnire de revoltă, umor şi speranţă. O metaforă care ridică omul românesc din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectivă mistică asupra ... Citeşte mai departe »