duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Teatrul National Bucuresti

Abonare RSS

„Freak Show”, cu Florin Piersic jr., la Teatrul Național București

Florin Piersic Jr. își dă întâlnire cu publicul bucureștean marți, 26 decembrie, începând cu ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului Național București, pentru o adevărată demonstrație de talent actoricesc și regizoral, în spectacolul „Freak Show”.  Realizat după un material scris de Florin Piersic jr., în regia și interpretarea sa, „Freak Show” este un one-man-show unic în România. Cei prezenți ... Citeşte mai departe »

Spectacol Adrian Naidin, la Teatrul Național din București

Povești misterioase, spuse șoptit pe un violoncel rebel, strunit de un muzician care și-a sedus publicul cu o voce excepțională, cu delicatețea unui suflet de poet și cu acea forță legendară care i-a adus supranumele de Pavarotti al României. Aplaudat pe cele mai importante scene din țară, cel mai recent proiect al artistului Adrian Naidin – o colaborare cu Ionuț ... Citeşte mai departe »

Premieră la TNB: Cazacii zburători din Ansamblul Academic Kalyna

Cele mai frumoase dansuri şi melodii tradiţionale ucrainiene vor delecta, în premieră, publicul bucureştean, pe 6 martie, la Sala Mare a Teatrului Naţional. Supranumiţi „cazacii zburători”, membrii Ansamblului Academic Kalyna din Kiev aduc la Bucureşti coregrafii spectaculoase şi bijuterii folclorice, într-o frumoasă epoee de dragoste şi război. Artiştii impresionează spectatorii prin virtuozitate şi autenticitate şi îi transpun în vremurile imemoriale ... Citeşte mai departe »

„Freak Show”: Florin Piersic Jr., la Teatrul Național din București

Unic în România, 13 personaje, un singur actor. După succesul spectacolului „Sex, Drugs, Rock and Roll”, cu care a obținut premiul UNITER pentru cel mai bun actor al anului 2002, Florin Piersic Jr. revine pe scenă cu spectacolul „Freak Show”. La final de an, pe 28 decembrie 2015, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor reîntâlni cu Piersic Jr. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus