duminică , 25 august 2019

Arhivă etichete: teatrul Nottara

Abonare RSS

Actorul George Alexandru a murit

foto Actorul George Alexandru a murit, sâmbătă, la vârsta de 58 de ani, după ce fusese mai multă vreme internat în spital, au anunțat reprezentanții Teatrului Nottara. George Alexandru s-a stins „după o lungă suferință”, au mai spus colegii săi de la Nottara, unde artistul a jucat timp de 30 de ani, încă din 1985, când era încă student. El ... Citeşte mai departe »

Comedia „Gâlcevile din Chioggia”, în regia lui Daniel Nițoi, se joacă la Nottara

Cortina Teatrului Nottara din Capitală se va ridica din nou, la sfârşitul lunii martie, pentru a-i introduce pe iubitorii de teatru în peisajul stilului goldonian, un tablou veritabil al orăşelului Chioggia, pictat de unul dintre cei mai renumiţi dramaturgi europeni, Carlo Goldoni. În data de 24 martie 2014, comedia spumoasă „Gâlcevile din Chioggia”, de Carlo Goldoni, va fi prezentată în ... Citeşte mai departe »

Comedia „Avarul” revine pe scena Teatrului Nottara

Comicul incofundabil semnat de maestrul satirei comice, Molière, va putea fi savurat din plin de către toţi iubitorii de teatru din Capitală, pe întreg parcursul celor cinci acte ale producţiei teatrale de succes „Avarul”. Excelenta comedie, regizată de Daniel Nițoi, revine la Teatrul Nottara, marţi, 25 februarie 2014, începând cu orele 19.00. Distribuţia spectacolului adăposteşte actori de notorietate ai scenei ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus