miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Teo Trandafir Kanal D

Abonare RSS

Teo Trandafir: „Fericirea e o chestiune de exerciţiu”

Astăzi, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Teo Trandafir a discutat împreună cu invitaţii săi, Cristian Margarit, Maria Păuna, Gady Renert, Paula Seling şi Ovi, despre formula fericirii. Dincolo de cea stabilită de cercetătorii britanici, Teo le-a dezvăluit celor prezenţi cum arată fericirea din perspectiva ei. „După ce am ajuns la performanțe profesionale demne de notat, am căzut ... Citeşte mai departe »

Teo Trandafir: „Eu vreau în continuare să merg de mână cu el pe sub platani”

Ne era dor de un interviu cu Teo, așa încât n-am stat pe gânduri: am rugat-o să ne răspundă la câteva întrebări despre emisiunea ei de la Kanal D, despre bucuriile și dificultățile orelor petrecute în direct sau despre păcatele televiziunii de astăzi. Cu un romantism dezarmant, Teo a vorbit și despre dragoste, fără de care viața i s-ar părea ... Citeşte mai departe »

Teo Trandafir: „Sunt foarte ocupată, dar pentru citit îmi fac timp mereu”

Este extrem de ocupată, pentru că performanţa pe care o face zilnic la „Teo Show”, de la Kanal D, presupune foarte multă muncă. Însă Teo Trandafir spune că are un obicei la care nu renunţa  nici în ruptul capului: cititul. „Da, sunt foarte ocupată, însă pentru citit îmi fac timp mereu, indiferent de situaţie. Şi e valabil şi pentru fiica ... Citeşte mai departe »

Emisiunea lui Teo Trandafir debutează pe 9 septembrie, la Kanal D

Teo Trandafir începe un nou capitol în viața ei profesională: emisiunea sa, „Teo Show” va debuta pe 9 septembrie, la Kanal D. Noua producție promite să aducă telespectatorilor „divertisment de calitate, în ambianța unui decor demn de o revenire spectaculoasă”. La „Teo Show”, spiritul efervescent al amfitrioanei emisiunii se va împleti cu poveștile de viață ale unor personalități care au ... Citeşte mai departe »

Teo Trandafir va prezenta o emisiune la Kanal D: Am doar gânduri optimiste pentru viitor!

Teo Trandafir va prezenta o emisiune la Kanal D, care urmează să fie difuzată din toamnă, anunță un comunicat de presă. „Cotată printre cei mai valoroşi oameni de televiziune din România, realizatoare şi prezentatoare a unor formate de succes, Teo a înregistrat de-a lungul timpului audienţe record şi a devenit un brand apreciat pentru umor şi originalitate”, se spune în ... Citeşte mai departe »