marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: The Beatles

Abonare RSS

Un gând: The Beatles

foto Citeşte mai departe »

Sunday Times: Paul MacCartney, cel mai bogat muzician britanic

Foto: folhavitoria.com.br Paul McCartney este cea mai bogată persoană care activează în industria muzicală britanică, având o avere de peste un miliard de dolari, conform Sunday Times. Potrivit publicației amintite, care a realizat un top al averilor din muzica britanică, fostul solist de la Beatles deține, împreună cu soția sa, Nancy Schevell, o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari. ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. John Goodwin: „Astăzi, mulți oameni încearcă să semene cu alții ca să fie acceptați de industria muzicală”

John Goodwin e compozitor, pictor, sculptor. Iar prin felul în care abordează notele muzicale sau pânza de pe șevalet chiar reprezintă o definiție cuvântului „artist”. Născut în Los Angeles și stabilit în Nashville, John Goodwin compune muzică „în relativă solitudine”, departe de lumea dezlănțuită a showbiz-ului de azi, de care se dezice prin argumente dezarmante. Cu toate astea, colaborează cu ... Citeşte mai departe »

Ziua lui John Lennon. Cele mai frumoase citate

Astăzi, 9 octombrie, JOHN LENNON ar fi împlinit 73 de ani. Ne amintim de celebrul muzician nu doar datorită cântecelor lui, care au influențat generații, ci și prin declarațiile lui inspirate, citate astăzi pretutindeni în lume de oameni care l-au admirat și l-au iubit. Rolul meu în societate, ca şi rolul oricărui poet sau artist, este să exprime sentimentele existente. ... Citeşte mai departe »