marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: The Fast and The Furious

Abonare RSS

Paul Walker a fost înmormântat, în Los Angeles

Actorul Paul Walker, decedat recent într-un accident de mașină, a fost înmormântat, sâmbătă dimineața, în cadrul unei ceremonii private care s-a desfășurat la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, Los Angeles. Doar familia și prietenii cei mai apropiați ai starului din „The Fast and The Furious” au participat la această ceremonie. Rămășițele pământești ale lui Paul Walker au fost ... Citeşte mai departe »

Filmările pentru „Furios și iute 7”, amânate, după moartea lui Paul Walker

Filmările pentru „Furios și iute 7” au fost amânate, după moartea actorului Paul Walker, sâmbătă, într-un accident de mașină, anunță studiourile Universal. „Deocamdată, este responsabilitatea noastră să întrerupem producţia filmului Furios şi iute 7 pentru o vreme, astfel încât să putem evalua toate opţiunile disponibile ale continuării francizei”, spun reprezentanţii studioului Universal Pictures într-un comunicat. Până la decesul actorului Paul ... Citeşte mai departe »

„Hai să facem o plimbare!”. Ultima fotografie cu Paul Walker în viață

O fotografie în care actorul Paul Walker a fost surprins cu o jumătate de oră înainte de a muri, sâmbătă, într-un accident de mașină petrecut în California, a fost publicată, astăzi, în presa internațională. Actorul, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din franciza „The Fast and The Furious”, a fost fotografiat chiar înainte de a se urca în mașina Porsche ... Citeşte mai departe »

Actorul Paul Walker a murit, la 40 de ani, într-un accident de mașină

Actorul Paul Walker, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din seria „The Fast and The Furious”, a murit în urma unui accident de mașină petrecut sâmbătă, în California. Vestea tristă a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a actorului, de către echipa acestuia. Paul Walker era pasager într-o mașină Porsche condusă de către un prieten. Acesta a pierdut controlul ... Citeşte mai departe »