marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Timisoara

Abonare RSS

Caravana Cărţii BookLand ajunge în Piaţa Unirii din Timişoara

BookLand revine, pentru a treia oară consecutiv, la Timişoara. Între 12 şi 28 aprilie, în Piaţa Unirii, timişorenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare şi, bineînţeles, cu oferte irezistibile la carte, muzică, film şi jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe măsură aşteptărilor. Ai cu ce te lauda? Vino în Caravana BookLand, unde găseşti cele mai noi apariţii editoriale, care ... Citeşte mai departe »

Soprana DIVNA cântă la Opera Naţională din Timişoara

Divna Ljubojevic, supranumită şi vocea îngerilor, va susţine un concert special de Paşte, pe scena Operei Naţionale din Timişoara, pe 29 aprilie. DIVNA va celebra prin actul artistic cel mai mare eveniment al Ortodoxiei, Învierea lui Hristos, într-un eveniment de înaltă ţinută. Biletele pentru spectacolul din 29 aprilie se găsesc la Casa de bilete a Operei Naţionale din Timişoara. Cu ... Citeşte mai departe »

Caravana Astra Film ajunge la Timișoara

După Bucureşti şi Cluj Napoca, Caravana Astra Film îşi continuă călătoria la Iaşi şi Timişoara. În săptămâna 4-9 martie,  pasionaţii de film documentar din Banat şi Moldova sunt aşteptaţi la o „cură” de film documentar. Producţii româneşti şi internaţionale, distinse cu premii şi aprecieri la ultima ediţie Astra Film Festival, vor fi proiectate în cadrul ambianţei relaxate de la Cărtureşti ... Citeşte mai departe »

Scriitorul Juan Pablo Villalobos va veni în România

„Fiesta în bârlog”, prima carte a scriitorului mexican Juan Pablo Villalobos, a făcut vâlvă în toată lumea de îndată ce a apărut, ajungând direct pe lista scurtă pentru Guardian First Book Award, şi la puţin peste un an fiind deja publicată în 15 ţări. În luna martie, la invitaţia Curtea Veche Publishing, Juan Pablo Villalobos va veni în România.  Scriitorul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus