vineri , 23 august 2019

Arhivă etichete: tinute

Abonare RSS

Creatorii de la H&M, acuzați că au copiat ținute de la Balenciaga, Celine și Kenzo

Compania H&M este acuzată că a copiat designul câtorva piese vestimentare de la Balenciaga, Celine și Kenzo, pe care le-a introdus în cea mai recentă colecție a sa de primăvară, The New Mix.  Colecția include o bustieră albă din bumbac care se aseamănă foarte mult cu una din colecția de primăvară a casei de modă Balenciaga. Diferența de preț dintre ... Citeşte mai departe »

Artiștii corului Madrigal vor purta ținute Doina Levintza, la concertul jubiliar

Corul Naţional de Cameră Madrigal celebrează 50 de ani de activitate, cu prilejul concertului extraordinar cu temă pascală, pe care îl va susţine pe 21 aprilie la Ateneul Român. Caracterul aniversar va fi marcat şi la nivel estetic: la concertul de pe scena Ateneului Român, Corul Naţional de Cameră Madrigal va purta, în premieră, noile costume create de Doina Levintza, adevărate bijuterii ... Citeşte mai departe »

Ce ținute au purtat starurile la premiile Oscar 2013

Multașteptata ceremonie de decernare a premiilor Oscar a avut loc, duminică, la Dolby Theatre din Los Angeles, unde covorul roșu a fost, ca întotdeauna, gazda a zeci de staruri și personalități din lumea artistică. Ținutele exclusiviste, realizate de mari case de modă, nu au lipsit din peisajul strălucitor nici anul acesta, chiar dacă unele dintre ele n-ar fi putut lua ... Citeşte mai departe »

Tom Ford, eleganță și originalitate la London Fashion Week

Paiete, piele, dantelă, eleganță și stil – au fost elementele-cheie ale recentei prezentări de modă Tom Ford din cadrul London Fashion Week. În ultimii ani, Tom Ford a avut doar  prezențe sporadice la Londra, prin prezentări private, acesta fiind show-ul său de întoarcere în capitala britanică, după multă vreme. Justin Timberlake – care colaborează în prezent cu designerul – și ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus