marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Titanic

Abonare RSS

Cum arăta ultimul prânz pe Titanic. Meniul, vândut la licitație – FOTO

foto Meniul ultimului prânz de pe vasul Titanic, scufundat în aprilie 1912, a fost vândut recent la o licitație care a avut loc în Statele Unite, contra sumei de 88.000 de dolari. Meniul, salvat de un pasager care a călătorit la clasa întâi și a reușit să urce într-o barcă de salvare, a fost licitat la casa new-yorkeză Lion Heart ... Citeşte mai departe »

Un scaun de pe Titanic, păstrat intact, a fost vândut cu 140.000 de euro

Foto: wikimedia.org Un scaun din lemn, recuperat de pe vasul Titanic, s-a vândut cu 140.000 de euro la o licitație care a avut loc recent. Piesa de mobilier, care odinioară servea drept loc de odihnă al oaspeților de la clasa întâi, a fost descoperită de o echipă de căutări în Oceanul Atlantic, imediat după ce Titanicul s-a scufundat în aprilie ... Citeşte mai departe »

Ar fi fost mai potrivit Macaulay Culkin în rolul eroului din „Titanic”?

În cele mai multe cazuri, Hollywood-ul a potrivit de minune rolurile de film cu actorii care le-au interpretat. Mai mult, unele personaje au definit întreaga carieră a artiștilor respectivi, astfel că azi, când ne amintim de ele, ne vine imediat în minte imaginea celor care le-au dat viață: Holly Golightly, Cleopatra, Tony Montana, Dirty Harry, ca să amintim doar câteva. ... Citeşte mai departe »