marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Tom Cruise

Abonare RSS

Adevăratul „Rain Man”: cine a fost Kim Peek, personaj într-un film de Oscar

foto „Rain Man”/foto Kim Peek Este unul dintre cele mai iubite personaje din cinematografia mondială, însă nu toți știu că a fost inspirat de un om cu totul deosebit, care a rămas în memoria multora prin darul cu care s-a născut. Kim Peek, savantul care se află la baza personajului „Raymond Babbitt”, din filmul „Rain Main”, are o poveste demnă ... Citeşte mai departe »

„Mumia“ sau ce poveste a devenit cariera lui Tom Cruise

foto Vine o vreme în viața oricărui actor sexy, fițos și faimos de la Hollywood când i se propune un scenariu absolut idiot, iar el se vede nevoit să îl accepte, din motive știute doar de el și de primele lui fire de păr alb. Sau acceptă poate pentru că un alt actor, chiar mai bine cotat decât el la ... Citeşte mai departe »

Tom Cruise revine în „Edge of Tomorrow: Prizonier în Timp”

Carismaticul actor nominalizat la Oscar Tom Cruise şi frumoasa Emily Blunt joacă în Edge of Tomorrow: Prizonier în Timp, noul thriller science-fiction produs de Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures, în regia lui Doug Liman, care ajunge în cinematografele din ţară pe 6 iunie. Acţiunea spectaculoasă a filmului se desfăşoară într-un viitor apropiat, în care o rasă extraterestră a ... Citeşte mai departe »

Tom Cruise, despre divorțul de Katie Holmes: „Mi-a oferit ocazia de a mă gândi la viaţa mea foarte serios”

Tom Cruise a decis să vorbească pentru prima oară despre despărțirea de Katie Holmes, la un an de când cei doi s-au separat. Starul american a declarat că nu se aștepta ca mama copilului său să intenteze divorțul, acum un an și că această experiență l-a provocat să se gândească la viața sa la modul profund. „Nu mă aşteptam la ... Citeşte mai departe »