joi , 11 august 2022

Arhivă etichete: top

Abonare RSS

Roxana Iliescu: Top cinci momente fericite din viața mea

Roxana Iliescu, pe care de astăzi o veți putea vedea la TVR 2, ne-a povestit – într-un exercițiu al amintirii la care am provocat-o – care au fost cele mai fericite cinci momente din viața ei, de la cel mai recent, la cel mai îndepărtat. Momentul în care am urcat pe primul podium sportiv din viaţa mea, cel al Concursului ... Citeşte mai departe »

Forbes: topul celor mai influente personalități din lume în 2013

Printre cele mai influente personalități din lume, în anul 2013, se numără Lady Gaga, Oprah Winfrey și Steven Spielberg, conform topului publicat recent în revista Forbes. Oprah Winfrey se află pe primul loc în clasament, fiind desemnată personalitatea cea mai influentă pe plan mondial. Aceasta este o premieră pentru realizatoarea TV americană, ea regăsindu-se până acum pe locul al doilea ... Citeşte mai departe »

Cosmin Stan: Cinci extravaganțe memorabile

Am fost curioși să aflăm care au fost cele mai mari extravaganțe pe care le-a trăit și pe care le va ține minte mereu. Iar Cosmin Stan, co-prezentatorul jurnalului Focus de la Prima TV, ne-a povestit, cu o generozitate a detaliilor pe care o savurăm îndelung, despre experiențele sale de viață memorabile. Cosmin Stan: PREMIUL INTERNAŢIONAL EMMY FOR NEWS a ... Citeşte mai departe »

Top 10 piese care ne aduc buna-dispoziție

Chiar și cei mai optimiști oameni din lume au momente de cădere, în care li se pare că nimic nu mai merge și n-o să mai meargă; sunt acele clipe de rătăcire pe care unii le trăiesc rareori, căci își păstrează mereu în minte gândul reconfortant că „mâine va fi mai bine”. Cei care uită, însă, că tot la zi ... Citeşte mai departe »

Top 10 cele mai carismatice vedete în SUA. O actriță de 91 de ani, pe primul loc

O actriță faimoasă, în vârstă de 91 de ani, este cea mai carismatică personalitate în rândul americanilor, conform unui sondaj realizat recent. Betty White, care joacă în serialul „Hot in Cleveland”, i-a devansat astfel pe actorii Sandra Bullock și Tom Hanks în sondajul efectuat de E-Poll Market Research, fiind pentru a treia oară când conduce topul. Pe locul al doilea ... Citeşte mai departe »

Alexandru Arșinel: Cinci filme preferate

L-am rugat pe Alexandru Arșinel să așeze filmele sale favorite într-o ierarhie de numai cinci poziții. Un demers dificil pentru un actor și un consumator avid de cinema. Iată răspunsurile artistului. ALEXANDRU ARȘINEL: Un film care m-a impresionat foarte mult în facultate este o producție maghiară ,„Undeva în Europa”. Un film străbătut de un filon dramatic extrem de puternic, având ... Citeşte mai departe »

Pe primul loc în top: românii se uită la televizor timp de peste cinci ore pe zi

Românii se uită la televizor, în medie, timp de 5 ore și 30 de minute pe zi, arată un studiu al institutului francez Médiamétrie. Țara noastră se clasează, astfel, pe primul loc în privința consumului de programe de televiziune. Durata zilnică de consum de programe TV a înregistrat un nou record la nivel internaţional, telespectatorii uitându-se la televizor, în medie, ... Citeşte mai departe »

Chris Simion: Top cinci secvențe de film preferate

Regizoarea de teatru și scriitoarea Chris Simion ne-a răspuns cu spontaneitate și vădită pasiune pentru cinema la întrebarea „Care sunt cinci dintre secvențele tale de film preferate?”. Forrest Gump – „Run, Forrest, run!”, secvențele când aleargă și când este rezolvată impecabil trecerea timpului. Portocala mecanică–secvența în care scriitorul realizează că l-a primit în casă și l-a așezat la masă pe ... Citeşte mai departe »

Radu Gabriel: cele mai dragi cinci lucruri

L-am întrebat pe Radu Gabriel care-i sunt lucrurile cele mai dragi, dintre toate cele pe care le-a strâns într-o viață, și l-am rugat să aleagă doar cinci, într-un clasament al obiectelor de care nu s-ar despărți niciodată. Iată ce ne-a răspuns marele actor. RADU GABRIEL: acordeonul meu „Timiș”, la care am învățat să cânt și cu care am fost în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus