duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Tracy Anderson

Abonare RSS

Exerciții excelente pentru coapse și posterior – VIDEO

foto Știți senzația aceea de mușchi care nu te mai doare, pentru că a trecut de cel mai mare nivel al suferinței și e deja paralizat? 😄 Nu vreau să vă sperii, dar eu tocmai am redescoperit-o, când m-am hotărât să încerc exercițiile astea recomandate de favorita mea în materie de sport, Tracy Anderson. Recunosc că, în ultimele luni, m-am cam ... Citeşte mai departe »

Secretele lui Tracy Anderson: cum o antrenează pe Jennifer Lopez – VIDEO

Silueta subțire cu mult sport se menține, iar Jennifer Lopez e întru totul de acord cu deviza lui Tracy Anderson. Antrenoarea de fitness a dezvăluit câteva dintre trucurile de care se folosește pentru a o ajuta pe artistă să rămână în cea mai bună formă, în fiecare zi, și mai ales înainte de evenimente importante Jennifer Lopez, în vârstă de ... Citeşte mai departe »

Opt exerciții care îți vor transforma corpul, în cel mai scurt timp – VIDEO

Când nu te mai simți bine în corpul tău și ești gata să depui un efort ca să schimbi asta, există câteva exerciții care te pot transforma, nu doar fizic, și asta în timp record. Nu-i o promisiune deșartă, ci un adevăr pe care l-am testat în timp. E drept că e nevoie de disciplină și consecvență, altfel n-o să ... Citeşte mai departe »

Tracy Anderson: cele cinci elemente care asigură succesul unui program de sport – VIDEO

Antrenoarea de fitness preferată a vedetelor, Tracy Anderson, dezvăluie care sunt cele cinci principii după care și-a construit stilul de antrenament. Despre Tracy Anderson, Gwyneth Paltrow a declarat că „i-a transformat corpul complet, de așa manieră încât a devenit subiect de știre”, la doar câteva luni după ce actrița a născut al doilea copil. Ani la rând, Tracy a fost ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus