duminică , 26 ianuarie 2020

Arhivă etichete: travel

Abonare RSS

„Prin Bucureștiul meu”: fotografii de Dana Ștefănescu

Dacă ar fi o persoană, Bucureștiul s-ar simți măgulit și iubit, privindu-se prin ochii unui om care știe să-l vadă atât de frumos. Dana Ștefănescu nu e fotograf cu diplomă, dar imaginile surprinse de ea rămân multă vreme în memoria celor care se întâlnesc cu ele. Și sunt tot mai numeroși, de-o vreme încoace, de când Dana se plimbă „prin ... Citeşte mai departe »

Carla Enea: „Câtă vreme vom putea călători, n-o să fim tentați să plecăm de tot din România”

Carla Enea e de profesie călătoare. A vizitat 72 de țări și probabil că nu se va sătura niciodată să descopere lumea. În 2007, a lăsat în urmă o carieră în jurnalism  și s-a concentrat pe afacerea de familie pornită de soțul ei, Ciprian Enea, cunoscut consultant în turism. Astăzi, dețin împreună cea mai importantă agenție de turism online din ... Citeşte mai departe »

Pasiune și exotism: Piața Jemaa El-Fna din Marrakesh

Marrakesh a fost dintotdeauna o destinație adorată de călătorii hedoniști, dornici de exotism și discreție. Al patrulea oraș al Marocului – după Casablanca, Fes și Rabat – Marrakesh este azi un loc unde orice muritor s-ar simți norocos să petreacă măcar o zi. Cel care ajunge în inima acestui creuzet de vechi culturi și influențe ar trebui să trăiască și ... Citeşte mai departe »

La Dolce Vita: 10 lucruri pe care să le faci la Roma

Capitala Italiei e considerată un muzeu în sine, care se poate lăuda cu 3000 de ani de istorie a civilizației vestice. Dar, deși monumentele sale antice și comorile artistice sunt cele care-i atrag pe vizitatori, orașul are un farmec unic grație numeroaselor piazza, unde musafirii se pot opri la câte un popas aromat, pe terasa unuia dintre renumitele sale cafenele ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus