joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: trucuri

Abonare RSS

Trucuri şi sfaturi pentru un păr sănătos: deshidratarea, cel mai mare pericol

Părul prins la spate, într-un coc, împletiturile şi onduleurile lejere, cu aspect dezordonat sunt coafurile recomandate de stilişti pentru primavara-vara anului 2013. Pentru a ne putea bucura însă de o coafură reuşită, cea mai importantă componentă în rețeta succesului este părul sănătos şi plin de volum. Iată ce spune Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana:  „Principala  cauză ... Citeşte mai departe »

Top 15 trucuri pentru un antrenament de fitness reușit – VIDEO

Actrițele și modelele arată impecabil. Trebuie să arate astfel, căci trăiesc din imaginea lor. Cu siguranță că fiecare dintre ele urmează un program de mișcare și reguli de alimentație care le feresc de kilograme în plus și le ajută să se păstreze în forma cea mai bună. Și mai au ceva: un antrenor personal, care cunoaște tot felul de trucuri ... Citeşte mai departe »

Heidi Klum: secrete de frumusețe la îndemâna oricui

La 39 de ani, Heidi Klum continuă să fie un reper de frumusețe pentru multe dintre femeile lumii, dornice să afle trucurile prin care supermodelul își menține frumusețea. Heidi – care este mamă a patru copii, dar arată de parcă n-ar fi născut niciodată – spune că „secretul” ei este faptul că trăiește o viață sănătoasă, lipsită de excese. „Sunt ... Citeşte mai departe »

Trei trucuri simple pentru buze apetisante

Îngrijirea corpului și a tenului e foarte importantă, mai ales într-o lume în care imaginea contează tot mai mult. Însă cel puțin la fel de multă atenție ar trebui să acordăm și buzelor. Iată trei trucuri care ne asigură hidratare, catifelare și răsfăț, și care nici măcar nu sunt dificil de aplicat. Alege un balsam cu elemente hidratante Verifică întotdeauna ... Citeşte mai departe »

Trucuri inedite pentru un mariaj fericit

Toată lumea știe că dragostea, respectul și comunicarea sunt condiții fără de care nici o căsnicie nu poate rezista prea mult. Există însă și câteva trucuri – e drept, mai neobișnuite – care pot ajuta un cuplu să trăiască într-o fericire perpetuă, cu toată utopia inerentă afirmației. Editorul Tim Dowling a pus pe hârtie câteva dintre ele, pentru cotidianul britanic ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus