sâmbătă , 19 octombrie 2019

Arhivă etichete: trucuri frumusete

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: opt trucuri ca să închei vara în cea mai bună formă

foto Știți că vă povestesc mereu când mai descopăr câte o chestie bună de încercat în viața de zi cu zi, că e vorba de mâncare, antrenamente sportive, produse cosmetice, cărți sau filme. De data asta, am adunat într-o listă câteva obiceiuri care cred că o să vă prindă bine și vouă, pe tot parcursul anului, nu doar vara asta. ... Citeşte mai departe »

Dosar de frumuseţe: Alina Grozea

Mă ţin de săptămâni întregi să scriu acest material – şi Corina, săraca, a renunţat să mă mai întrebe de el. Însă mi-e nu ştiu cum ca după atâtea articole motivaţionale, revelatoare, care au aparut deja la această nouă rubrică, scrise de femei împăcate cu ele şi mândre de frumuseţea lor mai greu sau mai uşor dobândită, să vin eu ... Citeşte mai departe »

Alexa Chung: trucuri de frumusețe și stil

foto Într-o seară pe care mi-am petrecut-o de curând la Barnes and Noble, mi-a ieșit în cale cartea modelului Alexa Chung, intiulată „It”, despre care am tot auzit vorbindu-se în ultimii doi-trei ani. Pentru că-mi place Alexa Chung și o văd ca pe o apariție vizuală deseori inspirată, am răsfoit curioasă cartea. M-a dezamăgit: e un volum cu fotografii voit ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 13 trucuri ca să te simți și să arăți mai bine

Foto: detaliu din pictura „Doamnă cu evantai”, de Gustav Klimt Se scriu nenumărate cărți despre cum să trăiești sănătos și să arăți bine. Și zilnic sunt publicate online mii de articole care ne învață ce să (nu) mâncăm, ce fel de sport să facem, cum să simțim și cum să gândim ca să avem o existență mai frumoasă. În acest ... Citeşte mai departe »

Vanessa Williams: cum rămâi frumoasă la 52 de ani

foto Dacă e păstrată cu atenție, frumusețea nu se pierde niciodată, indiferent de vârstă, iar Vanessa Williams e unul dintre cele mai grăitoare exemple. La 52 de ani, artista pare să întinerească – pielea și părul ei arată extraordinar, iar corpul și-l menține în aceeași formă excelentă, în ciuda celor patru sarcini și a trecerii timpului. Cum reușește? Probabil că ... Citeşte mai departe »

Cinci idei bune pentru sănătatea și frumusețea ta pe timp de iarnă

Foto: favim.com Începuturile de an aduc pentru mulți dintre noi un val de entuziasm care ne determină să ne avântăm în noi proiecte, să fim mai activi în tot ce facem, să ne debarasăm de tot ce atârnă greu în urma noastră, să reluăm planuri mai vechi pe care n-am reușit să le ducem la capăt și să vedem cu ... Citeşte mai departe »

Cinci secrete pentru o piele frumoasă

Dincolo de moștenirea genetică, ce poate fi mai săracă sau mai norocoasă, felul în care arată pielea noastră e direct determinat de stilul nostru de viață. Nu doar mediul înconjurător ne influențează sănătatea, și implicit calitatea pielii, ci și majoritatea gesturilor care ne-au intrat în obiceiurile cotidiene. Cum putem contracara efectele lor dăunătoare? Există câteva soluții la îndemâna tuturor… Dieta ... Citeşte mai departe »

Sfaturi de frumusețe de la Barbara Cartland: „Folosesc cremă de ghete în loc de mascara”

Cremă neagră de ghete în loc de mascara, vitamine și suplimente alimentare, sex și dans pentru menținerea unei siluete armonioase. Sunt doar câteva dintre secretele de frumusețe pe care celebra scriitoare Barbara Cartland le-a împărtășit unei admiratoare cu care coresponda. Barbara Cartland nu a fost doar o scriitoare foarte prolifică, publicând sute de cărți de-a lungul carierei sale, ci a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus