sâmbătă , 24 octombrie 2020

Arhivă etichete: Tudor Chirila

Abonare RSS

Trupa Vama, în concert la Hard Rock Café, pe 16 septembrie

Miercuri, 16 septembrie, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café să trăieşti o nouă experienţă alături de trupa Vama. În fața scenei nu vor fi amplasate mese, deci dansul este garantat! Toamna a venit cu o „Epidemie de iubire” sau cu un chef nebun să cânţi, cât poţi de tare, „Perfect fără tine”? Miercuri, ... Citeşte mai departe »

Tudor Chirilă a semnat cu ProTV. Artistul, la „Vocea României”

Show-ul de talente „Vocea României” se pregătește să revină, pentru a patra oară, la ProTV, cu o nouă vedetă în echipa de „antrenori”: Tudor Chirilă. Loredana, Marius Moga şi Smiley vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci, împreuna cu Tudor Chirilă, care se va alătura echipei de „antrenori” ce pornesc in misiunea de a gasi Vocea Romaniei, informează un ... Citeşte mai departe »

Trupa Vama, pentru prima dată la B’ESTFEST Summer Camp

Vara aceasta aduce cu sine o nouă premieră, atât pentru B’ESTFEST, cât şi pentru fanii uneia dintre cele mai iubite trupe autohtone: pentru prima dată în carieră, trupa Vama va concerta în cadrul celui mai mare festival din România. Show-ul va avea loc pe 5 iulie, fiind unul dintre cele mai aşteptate concerte ale primei zile de B’ESTFEST. Ediţia 2013 ... Citeşte mai departe »

„Perfect fără tine”: VAMA a lansat imnul verii 2013 – VIDEO

Formația VAMA a lansat duminică seara videoclipul piesei „Perfect fără tine” pe pagina oficială de Facebook. Cântecul este compus de VAMA, cu  versuri de Tudor Chirilă și este cadoul VAMA de 1 Mai pentru toți cei care își doresc să evadeze la mare. „Clipul nostru vorbește despre prietenie. Prietenia care nu-și supune participanții la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstrații. Prietenia le ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus