luni , 10 mai 2021

Arhivă etichete: turneu

Abonare RSS

Aura Urziceanu: „Întotdeauna acasă mă voi simţi în România”

Foto: www.adevarul.es După o lungă perioadă de tăcere, celebra artistă AURA URZICEANU ne-a acordat, în exclusivitate, un interviu în care vorbește cu dor despre țara sa, declarând că România este locul în care se va simți, întotdeauna, „acasă”. Cântăreața, care se află în plin turneu pe continentul american, ne-a dezvăluit că agenția de impresariat care o reprezintă – cea a ... Citeşte mai departe »

„Fata din Vis”: Felicia Filip, într-un spectacol – eveniment la Teatrul Național

Supranumită de presă  „soprana  rock a României”, Felicia Filip lansează luni, 18 noiembrie, ora 20:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, un proiect unic pe piaţa muzicală din România: albumul „Fata din Vis”. Spectacolul care va avea loc luni, 18 noiembrie, ora 20.00, la TNB – Sala Multimedia, include o selecție personală și sentimentală din repertoriul consacrat al rock-ului românesc. Alături de ... Citeşte mai departe »

Pink și-a amânat două concerte, la recomandarea medicului

Pink a fost nevoită să-și amâne două dintre concerte, după ce medicul său i-a recomandat odihnă vocală timp de cel puțin patru zile. Astfel, două dintre spectacolele pe care artista ar fi trebuit să le susțină săptămâna aceasta au fost reprogramate, pentru ca Pink să-și poată recupera vocea. Începând din luna februarie, Pink a susținut un concert după altul, în ... Citeşte mai departe »

Loredana cântă în toată țara: „Uitasem cât de frumoasă este viaţa de turneu”

Turneul Loredanei, început la jumătatea lunii martie, continuă şi în aprilie, cu show-uri incendiare, costume spectaculoase, invitaţi pe măsură şi multe surprize. După concerte cu sala plină în Cluj Napoca, Timişoara, Deva şi Craiova, este rândul fanilor din Constanța (2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Galaţi (3 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Bacău (4 aprilie, Teatrul de Vară), ... Citeşte mai departe »

„Dragoste”: Loredana începe, astăzi, cel mai mare turneu național din ultimii ani

Loredana dă azi startul celui mai mare turneu naţional din ultimii ani, în cadrul căruia vă promova noul său album, „Dragoste”. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc diseară, în Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor. În plus, celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Oradea (16 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural ... Citeşte mai departe »

Cântăreața Anastacia suferă din nou de cancer

Cântăreața Anastacia traversează o perioadă dificilă, fiind diagnosticată din nou cu cancer mamar. Artista a fost nevoită să-și anuleze turneul european pe care intenționa să-l susțină primăvara aceasta. Pe 6 aprilie, Anastacia urma să cânte la Londra, dar reprezentanții săi au anunțat, pe Facebook, că vedeta nu va mai putea susține nici un angajament în perioada următoare, informează contactmusic.com. „Din ... Citeşte mai departe »

Concert extraordinar: Sting revine la București, cu turneul Back To Bass

Urmare a succesului înregistrat de turneul mondial Sting 2011-2012, Live Nation este încântată să anunțe că turneul Back to Bass va continua în acest an, iar Sting va interpreta multe din cele mai cunoscute hituri ale sale, acompaniat de o trupă formată din cinci muzicieni. Invitați speciali vor fi Mike & The Mechanics și James Walsh. Turneul pornește în luna ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus