duminică , 2 octombrie 2022

Arhivă etichete: TV

Abonare RSS

Prima apariție TV a lui James Dean – VIDEO

În anul 1950, James Dean apărea pentru prima dată la un post de televiziune, într-o reclamă la Pepsi care, astăzi, are farmecul și melancolia tuturor lucrurilor care vin dintr-o epocă a trecutului. Cinci ani mai târziu, la vârsta de doar 24 de ani, „rebelul fără cauză” murea într-un accident de mașină petrecut în Paso Robbles, California. Citeşte mai departe »

Pe primul loc în top: românii se uită la televizor timp de peste cinci ore pe zi

Românii se uită la televizor, în medie, timp de 5 ore și 30 de minute pe zi, arată un studiu al institutului francez Médiamétrie. Țara noastră se clasează, astfel, pe primul loc în privința consumului de programe de televiziune. Durata zilnică de consum de programe TV a înregistrat un nou record la nivel internaţional, telespectatorii uitându-se la televizor, în medie, ... Citeşte mai departe »

Studiu: copiii care se uită mult la televizor devin antisociali și agresivi la maturitate

Copiii și adolescenții care se uită mult la televizor sunt mai predispuși la un comportament antisocial și agresiv atunci când devin adulți, conform unui nou studiu al Universității Otago din Noua Zeelandă, citat de psychcentral.com. Cercetătorii au urmărit un grup de aproximativ 1000 de copii născuți în orașul neozeelandez Dunedin, între 1972 și 1973. La fiecare doi ani, între vârstele ... Citeşte mai departe »

Ochelarii domnului Condurățeanu

Știu, nu sunt deloc originală: sigur ați remarcat și voi până acum inventivitatea de care dă dovadă domnul Florin Condurățeanu atunci când își alege ochelarii pe care-i poartă la televizor. Galbeni, roșii, albaștri, maron, roz și chiar movulii, în funcție de vestimentația aleasă în ziua respectivă, ochelarii colorați și perfect asortați la cămașă au devenit o marcă înregistrată a vedetei ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus