joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: TVR 2

Abonare RSS

Cursuri de Măiestrie în Arta Liedului, cu Mariana Nicolesco, la TVR 2

Televiziunea Română aduce publicului două emisiuni dedicate Cursurilor de Măiestrie Artistică în Arta Liedului oferite de marea artistă Mariana Nicolesco – ce vor putea fi urmărite la TVR 2. „Deceniul renaşterii liedului românesc ne-a oferit prilejul reînnoit de-a pune în valoare splendoarea, varietatea şi originalitatea acestei arte în ţara noastră, întemeiată pe străvechea tradiţie a cântecului de dor. Celebrarea acestui ... Citeşte mai departe »

„Nevestele vesele din Windsor”, de Alexandru Tocilescu și pe muzica lui Nicu Alifantis, la TVR 2

2014 marchează împlinirea a 450 de ani de la nașterea lui William Shakespeare Prima piesă de teatru pe care Televiziunea Română a programat-o pentru acest an este și un prilej de comemorare a dramaturgului William Shakespeare, în 2014 împlinindu-se 450 de ani de la nașterea celui mai mare scriitor englez al tuturor timpurilor. Telespectatorii pot urmări luni, 6 ianuarie, de ... Citeşte mai departe »

Domnului Beligan, cu dragoste! Aniversare specială la TVR 2, dedicată marelui maestru

Cunoscutul actor şi regizor Radu Beligan împlineşte în 14 decembrie 95 de ani de viaţă şi 75 de ani de carieră, ocazie cu care postul TVR 2 a pregătit o surpriză telespectatorilor săi. Este vorba de o selecţiune a celor mai interesante secvenţe înregistrate din numeroasele spectacole ale maestrului de-a lungul timpului. Astfel, de luni, 9 decembrie până vineri, 13 ... Citeşte mai departe »

Master Class Mariana Nicolesco, în patru emisiuni la TVR 2

Tradiţionalele Cursuri de Măiestrie Artistică, Master Class, oferite de soprana Mariana Nicolesco între o ediţie şi alta a Festivalului şi Concursului Internaţional de Canto Hariclea Darclée, fac obiectul a patru pasionante emisiuni de televiziune. Le vom putea urmări pe TVR 2, în fiecare sâmbătă a lunii noiembrie, începând cu orele 17.00. Primele două emisiuni sunt dedicate Bicentenarului naşterii lui Verdi ... Citeşte mai departe »

Andra Gavril, despre nunta sa cu Petru Mărgineanu: „Am fost la serviciu până vineri, iar sâmbătă m-am măritat!”

La patru luni și jumătate de la cununia lor civilă, Andra Gavril și Petru Mărgineanu s-au căsătorit și religios, sărbătorind apoi momentul printr-o petrecere la care au participat toți oamenii dragi lor. Nunta a avut loc, pe 13 iulie, la restaurantul Casa Doina din București, după ce, cu doar o seară înainte, prezentatoarea intrase în direct, pe TVR 2, în ... Citeşte mai departe »

„Daţi un leu pentru Ateneu” – jubileul Ateneului Român la 125 de ani de la înfiinţare

TVR 2 a pregătit pentru sâmbătă, 29 iunie, de la ora 17.10, o emisiune-eveniment dedicată Ateneului Român, la împlinirea a 125 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii de cultură naţională. Emisiunea este moderată de către Daniela Zeca Buzura, care îi are ca invitaţi pe Prof. Univ. Dr. Viorel Cosma (muzicolog), Conf. Univ. Dr. Arh. Gabriela Mindu (din echipa de coordonatori ai lucrărilor de restaurare a ... Citeşte mai departe »

Liana Stanciu şi Costea Lupescu prezintă „Duminica poveştilor adevărate”, la TVR 2

Începând din 12 mai, TVR 2 difuzează în fiecare duminică, de la ora 18.10, emisiunea „Duminica poveştilor adevărate”, prezentată de Liana Stanciu şi Costea Lupescu. Emisiunea este difuzată simultan şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – TVR+. Echipa emisiunii îşi doreşte să pună în lumină valori adevărate, să aducă în faţa publicului oameni excepţionali, care ne pot inspira ... Citeşte mai departe »

Liana Stanciu: „Cea mai mare dezamăgire a mea este că nu stau suficient cu cei pe care îi iubesc”

Liana Stanciu, vedeta de la TVR 2 și vocea familiară de la Magic FM, ne-a răspuns la câteva întrebări, în cadrul unui interviu-portret inedit și captivant. Emisiunile mele preferate sunt… serialele, în general Dr. House, Grey’s Anatomy, The Mentalist, Lie to me… Ziarele şi revistele pe care le citesc mereu sunt… cam pe toate le citesc, intră în fișa postului ... Citeşte mai departe »

Andra Gavril revine la TVR, cu o nouă emisiune

Prezentatoarea TV Andra Gavril, cunoscută publicului ca fostă gazdă a Jurnalului Cultural TVR, se pregătește să revină pe „sticlă” de luni, 22 aprilie, cu o emisiune nou-nouță, „România frumoasă”, difuzată de TVR 2. Tot de luni, postul mai inaugurează o emisiune, „Cu 2 treci BAC-ul”, precum și serialul „Anatomia lui Grey”. Luni, 22 aprilie, începe la TVR 2 emisiunea „România ... Citeşte mai departe »

Vedetele TVR 2 s-au distrat, alături de copiii lor, la avanpremiera filmului „Croods”

Vedetele TVR 2 şi copiii lor s-au distrat luni seară alături de prietenii TVR 2 la vizionarea specială a filmului „Croods”, organizată la Grand Cinema Digiplex. Copii de toate vârstele şi câştigătorii concursurilor organizate pe pagina de Facebook TVR 2 au umplut sala la avanpremiera filmului. Prietenii TVR 2 s-au întâlnit la film cu Iuliana Marciuc („Confesiuni”), Lucian Pîrvoiu („Ora ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus