marți , 27 octombrie 2020

Arhivă etichete: Twitter

Abonare RSS

Social media explained by Ellen DeGeneres

photo Way, way back in the day, like in the 1990s, if you wanted to tell everyone you ate waffles for breakfast, you couldn’t just go on the Internet and tweet it out. There was only one way to do it. You had to go outside and scream at the top of your lungs, “I ate waffles for breakfast!” That’s ... Citeşte mai departe »

Catherine Deneuve critică starurile care își publică viața intimă pe rețelele sociale

Foto: famebiography.net Celebritățile de azi i-au furat publicului șansa de a visa cu ochii deschiși, prin faptul că le oferă prea multe informații despre viețile lor private, crede actrița Catherine Deneuve, prezentă zilele acestea cu pelicula La Tête Haute la Festivalul de Film de la Cannes. Artista franceză este de părere că starurile ar trebui să păstreze o aură de ... Citeşte mai departe »

Facebook, motiv de divorț. Rețelele de socializare afectează tot mai multe relații de cuplu

Foto: says.com Facebook și Twitter, precum și alte rețele de socializare, au devenit un factor cheie în relațiile de cuplu, fiind invocate tot mai frecvent în cazurile de divorț. O persoană din șapte a luat cel puțin o dată în calcul varianta de a divorța din cauza mesajelor publicate pe Facebook și alte rețele de socializare de către partenerul de ... Citeşte mai departe »

Peste un miliard de pământeni utilizează o rețea de socializare

Aproximativ 1,61 de miliarde de pământeni utilizează, cel puțin o dată pe lună, o rețea de socializare, anunță Institutul eMarketer, tendința fiind în creștere cu 14 % față de anul trecut. Dacă ritmul se păstrează astfel, numărul utilizatorilor de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, Reddit și Tumblr, ar putea ajunge la 2,33 miliarde până în anul 2017. ... Citeşte mai departe »

Bebeluși pe Facebook: pozele lor apar în social media la doar o oră după naștere

Două treimi dintre părinți publică în social media fotografii cu bebelușii lor, la doar o oră după nașterea acestora 62 % dintre părinți postează ei înșiși imaginile, în timp de 22 % dintre ele sunt publicate de alți membri ai familiei Cea mai populară platformă de social media pe care apar astfel de fotografii este Facebook (77 %), urmată de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus