marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: urs polar

Abonare RSS

Un ursuleț polar face primii pași – VIDEO

Îngrijitorii de la grădina zoologică din Toronto au fost suficient de norocoși să asiste la acest episod. L-au filmat, ca să-l putem urmări și noi: un ursuleț polar care face primii pași. Un moment pe care probabil că mulți dintre noi nu vom avea niciodată prilejul să-l vedem pe viu: acela în care un pui de urs polar descoperă mersul. ... Citeşte mai departe »

Eveniment trist în Oceanul Arctic: urs polar, mort de foame din cauza schimbărilor climatice

Natura trage un nou semnal de alarmă umanității, responsabilă de schimbările climatice care îi distrug echilibrul: un urs polar a murit de curând în Svalbard, Oceanul Arctic, pentru că nu a reușit să găsească hrană, lipsa gheții și a focilor fiindu-i fatală. Doar pielea și oasele au mai rămas dintr-un mascul de urs polar, care s-a stins din viață, după ... Citeşte mai departe »

Frumusețe arctică: Luna, puiul de urs polar

Un pui de urs polar, în vârstă de trei luni, a fost arătat pentru prima dată presei, vineri, la grădina zoologică Buffalo din New York. Frumusețea cu blană albă și moale a fost așezată într-o cușcă sigură, unde părea destul de mulțumită, după ce fusese hrănită cu un biberon cu lapte de către veterinarul de la zoo. Puiuțul, care este ... Citeşte mai departe »