marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Valentina Pelinel

Abonare RSS

Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, adăugând că a așteptat câteva săptămâni pentru a putea împărtăși tuturor această veste, pentru a se asigura că totul merge bine în privința sarcinii. „Sunt foarte fericită să pot împărtăși cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă și în acest moment pot confirma această știre. Chiar azi am fost la ... Citeşte mai departe »

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu divorțează

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au anunțat, astăzi, că au decis să divorțeze, confirmând astfel zvonurile din ultimele luni referitoare la destrămarea căsniciei lor. În timp ce modelul declară că își dorește să încheie această despărțire cu discreție, politicianul spune că el și soția lui sunt, astăzi, „două persoane independente”. „Dragii mei prieteni, eu și Cristi am hotărât să divorțăm, ... Citeşte mai departe »

Valentina Pelinel: „În afară de yoga, îmi place să fac aproape orice fel de mişcare”

Am invitat-o pe Valentina Pelinel să ne dezvăluie ce tip de mișcare practică pentru a-și menține corpul sănătos și frumos. Topmodelul ne-a declarat că adoră yoga, dar și activitățile cardio, cum ar fi aerobicul sau alergările în aer liber. A fost dintotdeauna admirată pentru frumusețea ei, care a ajutat-o să-și construiască o carieră alături de nume celebre ale modei internaționale. ... Citeşte mai departe »

Valentina Pelinel: „Secrete de frumuseţe păstrează doar persoanele nesigure”

Iar Valentina Pelinel nu este una dintre ele. Nici nu ar avea vreun motiv, având în vedere că nu a existat casă de modă importantă care să nu și-o dorească în prezentările sale de modă. Am întrebat-o pe Valentina care e cel mai bine păzit secret de frumusețe al său, iar topmodelul ne-a răspuns cu onestitate. „Secretul e că nu ... Citeşte mai departe »

Valentina Pelinel: „Nu am fost niciodată una dintre fetele care se visează căsătorite”

Valentina Pelinel e întotdeauna o parteneră plăcută de discuție. E o prezență luminoasă, care-ți încarcă starea cu energii pozitive. Râde mereu, fără să se teamă de riduri, și te îndeamnă să faci la fel. Vede partea plină a paharului, găsește bucurie în tot ce face și caută echilibru și încredere chiar și în întâmplările mai puțin fericite. Într-un interviu pe ... Citeşte mai departe »