vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Valentine’s Day

Abonare RSS

Petrece Valentine’s Day la Fishing& Hunting Expo!

Dacă n-ai fost deja vineri sau sâmbătă, mai poți vizita duminică, 14 februarie, prima expoziție adevărată dedicată pasionaților de pescuit și vânătoare, Fishing& Hunting Expo, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilioanele C4 și C5. Programul de vizitare este de vineri până duminică între orele 10:00 și 18:00.  Pe o suprafață totală de peste 5000 mp vei găsi scenă de prezentări, restaurante, simulatoare de pescuit și ... Citeşte mai departe »

Inspirație: lista noastră de cadouri pentru Valentine’s Day

foto Rămâne una dintre cele mai controversate sărbători, reacțiile pe care le stârnește împărțindu-se în trei: unii par s-o ignore, alții o detestă, iar restul o marchează în felul lor, de regulă printr-o cină în doi, presărată cu daruri. Apropo de daruri – dacă faceți parte din gașca celor care aniversează Valentine’s Day și nu vreți să vă asaltați partenerii ... Citeşte mai departe »

Comedie de Valentine’s Day: „Cum să fii singur şi fericit”

O comedie despre beneficiile de a nu fi într-o relaţie, „Cum să fii singur şi fericit” propune un nou concept de Ziua Îndrăgostiţilor, o campanie tematică „Singles Night Out”, la cinema, dedicată tuturor celor care nu se grăbesc să-şi găsească sufletul pereche. Pe lângă o comedie spumoasă despre relaţii, complicaţii şi distracţie pe cont propriu, spectatorii care vor achiziţiona bilete ... Citeşte mai departe »

Surpriză de Valentine’s Day: un bărbat i-a făcut soției un portret din dopuri de plută

Un soț cu adevărat îndrăgostit de consoarta lui a reușit să-i facă acesteia o reală surpriză de Ziua Îndrăgostiților: i-a dăruit un portret cu chipul ei, realizat integral din dopuri de plută colecționate în timp. Americanul Nathan Rebman (36 de ani) a petrecut nu mai puțin de 36 de ore pentru a realiza fabulosul portret, notează Daily Mail. În tot ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus