vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: VAMA

Abonare RSS

Trupa Vama concertează în Hard Rock Café

Pe  14 noiembrie, trupa Vama susține un concert la Hard Rock Café. Fondată în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, Vama a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de pop-rock din România. Primul album, „Vama”, a apărut în 2008 şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cu single-uri că „E ... Citeşte mai departe »

Trupa Vama, pentru prima dată la B’ESTFEST Summer Camp

Vara aceasta aduce cu sine o nouă premieră, atât pentru B’ESTFEST, cât şi pentru fanii uneia dintre cele mai iubite trupe autohtone: pentru prima dată în carieră, trupa Vama va concerta în cadrul celui mai mare festival din România. Show-ul va avea loc pe 5 iulie, fiind unul dintre cele mai aşteptate concerte ale primei zile de B’ESTFEST. Ediţia 2013 ... Citeşte mai departe »

„Perfect fără tine”: VAMA a lansat imnul verii 2013 – VIDEO

Formația VAMA a lansat duminică seara videoclipul piesei „Perfect fără tine” pe pagina oficială de Facebook. Cântecul este compus de VAMA, cu  versuri de Tudor Chirilă și este cadoul VAMA de 1 Mai pentru toți cei care își doresc să evadeze la mare. „Clipul nostru vorbește despre prietenie. Prietenia care nu-și supune participanții la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstrații. Prietenia le ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus