joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Vanity Fair

Abonare RSS

Vanity Fair: Cate Blanchett și Lupita Nyong’o, printre cele mai elegante persoane din lume

Actrițele Cate Blanchett și Lupita Nyong’o se află pe lista celor mai elegante persoane din lume în 2014, alcătuită de revista Vanity Fair. Ambele actrițe au fost recompensate cu câte o statuetă Oscar la gala de anul acesta și se numără printre cele mai apreciate prezențe pe covorul roșu. Lupita Nyong’o Lista întocmită de Vanity Fair nu apare sub forma ... Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: Paul Newman și Joanne Woodward

Foto: Vanity Fair Așa arată dragostea: proaspăt căsătoriți, Paul Newman și Joanne Woodward, în casa lor din Beverly Hills. Fotografia a fost realizată în 1958, de Sid Avery. Paul Newman și Joanne Woodward s-au cunoscut în 1953. La scurt timp după ce a terminat de filmat „Lunga vară fierbinte”, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri de la Hollywood a ... Citeşte mai departe »

O clipă cu Elizabeth Taylor

Texas, 1955. Un moment de liniște și frumusețe. Elizabeth Taylor, surprinsă de fotograful Sid Avery, în timpul unei pauze pe platourile de filmare ale peliculei „Uriașul”, în care a jucat alături de James Dean. Foto: Vanity Fair Citeşte mai departe »

Scarlett Johansson și Kate Winslet au pozat fără machiaj, pentru Vanity Fair

De regulă, le vedem machiate și îmbrăcate pretențios, pe covorul roșu sau în pictoriale dichisite în reviste glossy. Însă, de data aceasta, Scarlett Johansson și Kate Winslet se arată lumii perfect naturale, fără pic de machiaj, în fotografii-portret publicate în cel mai nou număr al suplimentului „Hollywood”, editat de publicația Vanity Fair. Îmbrăcate simplu și purtând doar câte un accesoriu ... Citeşte mai departe »

Catherine Deneuve și Kate Moss au pozat împreună în premieră

Pe una o adorăm pentru rolurile grozave pe care ni le-a dăruit, pentru eleganța cu care a pășit prin viață, până la cei 70 de ani pe care azi îi poartă cu grație. Celeilalte, deși nu se află în rândul preferatelor noastre, nu-i putem nega influența și amprenta originală pe care a lăsat-o în moda internațională. Catherine Deneuve și Kate ... Citeşte mai departe »

Nuduri artistice cu Marilyn Monroe, publicate în premieră

O colecție de nuduri artistice, care o au în prim plan pe Marilyn Monroe, a fost publicată recent în revista Vanity Fair. În 1960, Lawrence Schiller a avut de îndeplinit o misiune absolut memorabilă: aceea de a o fotografia pe Marilyn pentru revista Look. Relația lor s-a transformat rapid într-o prietenie despre care Schiller a scris pe larg, de-a lungul ... Citeşte mai departe »

Gina Lollobrigida: „Nu mă gândesc la moarte. Mă gândesc la viață”

Una dintre figurile emblematice ale cinematografiei italiene, Gina Lollobrigida, ne oferă o memorabilă lecție de optimism prin intermediul unui interviu acordat recent revistei Vanity Fair. Răspunzând la întrebările faimosului „chestionar al lui Proust”, actrița inspiră cititorii prin spiritul său tonic și pozitiv și își mărturisește și slăbiciunea impulsivității care a condus-o de-a lungul vieții. „Nu mă gândesc la moarte, mă ... Citeşte mai departe »

Nu s-a crezut niciodată frumoasă: Audrey Hepburn spunea că „are nasul și picioarele prea mari și sânii prea mici”

Audrey Hepburn nu s-a considerat niciodată frumoasă, dezvăluie fiul cel mic al legendarei actrițe, care va lansa curând o nouă carte, Audrey in Rome. Luca Dotti a povestit, pentru Vanity Fair, câteva lucruri intime despre mama sa, în contextul în care se pregătește să lanseze o nouă carte, ce va include în jur de 200 de fotografii cu actrița, realizate ... Citeşte mai departe »

Robert De Niro: „Familia mea este ceea ce prețuiesc cel mai mult”

Jurnalistul american Lawrence Grobel, care ne-a acordat recent un interviu exclusiv, ne mărturisea că Robert De Niro este persoana cea mai introvertită cu care a stat vreodată de vorbă. Marele actor acceptă rareori să ofere interviuri, iar atunci când o face, este extrem de retras și de sensibil la subiecte personale. Iată însă că pentru Vanity Fair, starul și-a deschis ... Citeşte mai departe »

Fotografii vechi și noi de la petrecerile de Oscar Vanity Fair

În fiecare an, revista Vanity Fair este gazda celei mai frumoase și exclusiviste petreceri organizate la Hollywood, în seara premiilor Oscar. Toate starurile de primă mână se adună într-o locație luxoasă și sărbătoresc cu fast evenimentul cinematografic cel mai însemnat al planetei. Recent, editorii Vanity Fair USA au publicat o serie de fotografii inedite – instantanee surprinse de-a lungul anilor, ... Citeşte mai departe »