joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: varsta

Abonare RSS

Fotografii vechi: cum arăta Beyonce la vârsta de 13 ani

Nu a fost niciodată sfioasă și nici nu pare că a trecut, ca orice adolescent, prin acea etapă a transformării, în care trăsăturile fizice nu se armonizează ideal. Încă de la vârsta de 13 ani, Beyonce avea un zâmbet de reclame, un păr lung și frumos și, mai ales, adora să pozeze. O serie de fotografii vechi, care o înfățișează ... Citeşte mai departe »

La mulți ani, Jack Nicholson!

Jack Nicholson împlinește, astăzi, 76 de ani. Actorul care reușește să transmită emoții, mesaje sau chiar povești întregi prin simpla sa prezență își păstrează, în ciuda trecerii vremii, șarmul unic ce l-a consacrat în rândul admiratorilor săi. Jack Nicholson a fost nominalizat la premiul Oscar de 12 ori și l-a câștigat de trei ori, pentru Zbor deasupra unui cuib de ... Citeşte mai departe »

Sarah Jessica Parker, prea în vârstă pentru „Sex and the City 3”, crede Candace Bushnell

Candace Bushnell recunoaște că Sarah Jessica Parker i se pare prea în vârstă pentru a mai interpreta celebrul personaj „Carrie Bradshaw”, într-o eventuală a treia parte a filmului „Sex and the City”. Într-un interviu acordat publicației The Daily Beast, creatoarea legendarei jurnaliste care trăiește boem la New York a spus că, în opinia sa, Michael Patrick King a epuizat personajul ... Citeşte mai departe »

Monica Dascălu, la 35 de ani: „Eu încă mă răsfăț și mă simt asemenea unui copil”

Atât luna martie, cât şi aprilie vor fi speciale pentru Monica Dascălu, care are multe motive de petrecere, pe plan personal şi profesional. Pe 30 martie, prezentatoarea emisiunii „Weekend cu Monica Dascălu” de la ProTv Internaţional şi a Ştirilor ProTv de la ora 17:00 sărbătoreşte 35 de ani, iar pe 29 aprilie va aniversa, alături de colegii ei, 13 ani ... Citeşte mai departe »

Blitz: Cum arăta Marius Mihalache la 20 de ani

La 20 de ani cânta, deja, de mai bine de un deceniu. Urcase pe scena minunată de la Scala din Milano și cucerise, deja, mare parte din publicul care îl adoră și astăzi. „Într-un raft prăfuit, uitat de timp și mâncat de molii, am reușit să mă întorc în timp. Vârsta  la care te crezi nemuritor, vârsta la care crezi ... Citeşte mai departe »

Cindy Crawford explică de ce a divorțat de Richard Gere

Au divorțat în 1995, după doar patru ani de căsnicie. Astăzi, Cindy Crawford recunoaște că diferența de vârstă a reprezentat o prăpastie între ea și renumitul actor din „Pretty Woman”, care avea 42 de ani, în timp ce ea avea 25 atunci când s-au căsătorit. „Cred că vârsta de 20 de ani, pentru o femeie, este un moment în care ... Citeşte mai departe »

Liza Minnelli, la cea de-a 67-a aniversare: „Mă simt ca la 12 ani”

Liza Minnelli, care a împlinit 67 de ani în urmă cu două zile, a declarat că de cele mai multe ori, nu își simte vârsta reală, aceasta fiind doar o chestiune de percepție. „Știți, în jumătate din timp mă simt ca la 12 de ani. Iar în rest, mă simt de 80. Așa că bănuiesc că sunt undeva între cele ... Citeşte mai departe »

Stela Popescu: „Eu cred și acum în dragoste, chiar dacă am aproape 80 de ani!”

Într-un interviu inedit pe care ni l-a acordat recent, Stela Popescu vorbește cu deschidere despre importanța frumuseții, despre feminismul prost înțeles al zilelor noastre, despre relațiile dintre femei și bărbați, precum și despre dragoste, care nu are vârstă, ci doar timpul și oamenii potriviți.   Cât de importantă e frumusețea în actorie? E importantă, dar nu primordială. Știi ce se ... Citeşte mai departe »

Starea de fericire și satisfacția de viață cresc odată cu vârsta

Un nou studiu, care și-a propus să descopere în ce fel de schimbă starea noastră de bine de-a lungul anilor, dezvăluie că fericirea și satisfacția în privința vieții tind să crească odată cu vârsta. Cu toate astea, bunăstarea sufletească a unei persoane depinde și de momentul în care s-a născut. În raportul lor, psihologii de la Florida State University au ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus