vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: vedete fara machiaj

Abonare RSS

Noua față a celebrității: Goldie Hawn, o femeie ca noi

În lumea atât de cosmetizată a starurilor, momentele precum cel surprins în imaginea de mai sus merită consemnate, din când în când. Goldie Hawn, purtând bigudiuri și o mască pentru ten, într-o fotografie pe care a publicat-o pe Instagram. Le-am văzut pe Eva Longoria și pe Tyra Banks fără machiaj și fără filtre, și în ultimii ani, nenumărate alte celebrități ... Citeşte mai departe »

Noua față a celebrității: cum arată Eva Longoria fără machiaj

foto Eva Longoria e frumoasă oricum, s-a prins toată lumea, dar actrița o demonstrează încă o dată, printr-o fotografie în care apare complet nemachiată. Vedeta din „Desperate Housewives” se înscrie astfel în rândul celebrităților – tot mai multe la număr – care fac publice poze personale, (aparent) needitate, în care apar fără artificii cosmetice. Longoria a postat recent fotografia pe ... Citeşte mai departe »

Scarlett Johansson și Kate Winslet au pozat fără machiaj, pentru Vanity Fair

De regulă, le vedem machiate și îmbrăcate pretențios, pe covorul roșu sau în pictoriale dichisite în reviste glossy. Însă, de data aceasta, Scarlett Johansson și Kate Winslet se arată lumii perfect naturale, fără pic de machiaj, în fotografii-portret publicate în cel mai nou număr al suplimentului „Hollywood”, editat de publicația Vanity Fair. Îmbrăcate simplu și purtând doar câte un accesoriu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus