miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: vedete

Abonare RSS

Zece lucruri inedite despre Sanda Ladoşi

Nu doar o artistă atât de talentată și iubită, ci și un om de care te simți aproape imediat ce-l cunoști. Așa e Sanda Ladosi, pe care am invitat-o – acum câțiva ani – să-mi spună câteva lucruri inedite despre ea. Am scos din arhivă acest text, l-am șters bine de praf și-l readuc în lumină, pentru că știu că ... Citeşte mai departe »

Vedeta și parfumul

foto În interviurile mele, i-am întrebat deseori pe oameni care e parfumul lor preferat. Știu, pare o întrebare banală, dar dacă am învățat ceva în jurnalism, este că cititorii se dau în vânt după frivolități de felul ăsta, strecurate printre teme mai serioase. Și recunosc că eu însămi am fost deseori curioasă de răspunsuri, pe care vi le redau aici ... Citeşte mai departe »

Ca un star de cinema

Jack Nicholson, în filmul „Blood and Wine”, 1996/foto „Cu ochelari de soare, sunt Jack Nicholson. Fără ei, sunt gras și am 60 de ani”. A spus-o acum două decenii. Tocmai a împlinit 80 de ani, iar trucul ăsta stilistic îl prinde la fel de bine. Ca, de altfel, pe toți cei care și-au însușit acest apanaj al starurilor de cinema ... Citeşte mai departe »

Emma Zeicescu: E dificil să ajungi bogat din jurnalism

foto: TVR O vedeți de 16 ani la televizor, iar de anul trecut, o puteți urmări la TVR 1, în emisiunea „Perfect Imperfect”. Azi, am invitat-o la un interviu în care să vorbim despre lucruri frivole și lucruri importante, într-un portret mai fidel, probabil, decât cel pe care i-l cunoaștem de pe „sticlă”. Emma Zeicescu, pentru voi. Care sunt primele ... Citeşte mai departe »

Să nu ne uităm la ceas

foto Aveam vreo 12 ani când am primit cadou primul meu ceas. Era un Casio, cum se purtau în anii ’90, foarte asemănător cu ăsta de aici. Eram mândră de el de parcă ar fi fost vreo medalie câștigată prin sudoarea frunții, așa că nu ieșeam din casă fără el. 🙂 De atunci, ani de zile, ceasul a fost un ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Robert Redford

Robert Redford, surprins aici de fotograful Oscar Abolafia, cunoscut pentru cadrele sale memorabile cu artiști de la Hollywood. „Icons by Oscar”, cartea pe care tocmai a lansat-o, cuprinde câteva dintre fotografiile sale cele mai reușite, cu oameni precum Elvis Presley, Liz Taylor, Audrey Hepburn sau Harry Belafonte. Instantaneul de mai sus a fost publicat recent în revista Vanity Fair. Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre: „Poţi să joci vieţile altora fără să plăteşti preţul”

E unul dintre cei mai calzi și expresivi oameni pe care-i cunosc, iar dacă o întâlnești o dată, e de ajuns ca s-o ții minte. Talentul și prezența ei absolut magnetică – pe ecrane sau în afara lor – au transformat-o într-o artistă emblematică pentru generația ei. Dar Dorotheea Petre nu se ia prea mult în serios, să știți, când ... Citeşte mai departe »

Hollywood smile: ce să faci ca să ai o dantură de vedetă

foto E drept, celebritățile au acces la cei mai buni doctori și la cele mai performante tehnici medicale, dar asta nu înseamnă că nu apelează și la cele mai accesibile remedii ca să aibă dinții aceia impecabili, numai buni de arătat pe carpeta roșie de la Oscaruri. Am tot citit despre astfel de trucuri de-a lungul anilor, am stat de ... Citeşte mai departe »

La mulți ani, Mama Zina!

Ieri a fost ziua de naștere a doamnei Zina Dumitrescu. „Mama modei românești” sau „Mama Zina”, cum îi spun apropiații și presa, a împlinit 80 de ani, pe care se pregătește să-i serbeze printr-o petrecere, la azilul unde este internată. În 10 ani de jurnalism, mai ales când făceam presă cotidiană, am cunoscut oameni de toate felurile. Pe cei mai ... Citeşte mai departe »

Dive la plajă: ce era frumos odată e frumos și azi

foto: Grace Kelly Se vorbește (prea) mult despre felul în care s-au schimbat standardele de frumusețe în ultimele decenii. Dacă în trecut – adică în vremea în care Sophia, Marilyn sau Audrey țineau primele pagini ale ziarelor – femeile erau admirate în diversitatea lor și-atât, în era noastră nebună se face atâta caz de ambalajele cu care defilăm prin lume, ... Citeşte mai departe »