joi , 24 septembrie 2020

Arhivă etichete: viata la tara

Abonare RSS

Tanti fânăreasa

foto: Holbav, Brașov, de Cătălin Caciuc „Aşa eram eu la vârsta cea fericită şi aşa cred că au fost toţi copiii, de când îi lumea şi pământul, măcar să zică cine ce-o zice.” Ion Creangă În drumul meu spre redacţie, trec şi printr-o zonă aproape ruptă de traficul bucureştean. Izolată de fum, praf, claxoane şi oameni agitaţi. E o bucată ... Citeşte mai departe »

Răzvan A.Voiculescu lansează albumul „Dor de ROST”

Fotograful Răzvan A.Voiculescu și echipa lui lansează luni, 23 noiembrie 2015, cea de-a doua parte a proiectului „Dor de ROST”, printr-un eveniment ce va avea loc în București și care va prezenta povestea celor doi ani pe care artistul i-a petrecut descoperind păstrătorii de rost din România. Cele mai inedite și mai frumoase imagini din sate autentice românești, văzute prin ... Citeşte mai departe »

La țară

Hei! Ce faceți? Eu am fost într-un fel de vacanță forțată în ultimele patru zile – sunt tot în Georgia, dar ceva mai departe de Atlanta, mai la țară, și-am stat fără internet până acum. Mă rog, am avut un mobil de pe care-am putut să-mi arunc câte un ochi pe Facebook și să vorbesc cu lumea, dar mi-am prins ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus