luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: viata sexuala

Abonare RSS

Ce exerciții ar trebui să faci pentru o viață sexuală mai bună

Nu de puține ori s-a spus că sportul îmbunătățește viața sexuală, atât a femeilor, cât și a bărbaților. Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Texas a demonstrat că sportul influențează enorm calitatea vieții sexuale: 35 de femei cu vârste între 18 și 35 de ani, după 20 de minute de sport, au reacționat cu 169% mai bine ... Citeşte mai departe »

Cinci beneficii garantate pentru cei care fac sport

Foto: www.healthywomen.org Cei care fac deja sport de ceva vreme s-au convins de beneficiile lui pe propria piele, la propriu și la figurat, și vor fi și mai motivați să continue dacă vor citi acest articol. Cei care încă nu și-au găsit timp și determinare pentru a practica un anumit tip de mișcare vor putea descoperi un adevărat impuls în ... Citeşte mai departe »

Camera de hotel, locul ideal pentru reaprinderea pasiunii în cuplu

Camerele de hotel pot reprezenta locul ideal în care un cuplu să-și împrospăteze viața sexuală, arată un studiu citat de CNN. Spațiul intim, asemănător cu cel de acasă, dar lipsit de inconvenientele existente într-un cămin, este locul potrivit pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, au declarat cei mai mulți dintre respondenții la acest studiu. Rutina este cel mai mare dușman al ... Citeşte mai departe »

Leonard Miron și-a dat demisia din TVR: „M-am săturat să justific ceea ce fac în pat”

Leonard Miron a declarat că și-a dat demisia din Televiziunea Română, după 20 de ani de activitate în această instituție. Într-un text cuajos, publicat pe blogul său, prezentatorul TV spune că „s-a plictisit de compromisul devenit calitate editorială” și de faptul că trebuie să justifice „ceea ce face în pat”. „În urmă cu ceva ani, un om de la care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus