duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Victor Ciutacu Romania TV

Abonare RSS

Victor Ciutacu: „Singurul căruia trebuie să-i mai demonstrez câte ceva sunt eu”

Am stat de vorbă cu VICTOR CIUTACU despre lucrurile importante pe care le-a învățat în ultimii doi ani, de când realizează emisiuni la România TV, și l-am întrebat și ce-l nemulțumește în televiziunea de azi. Deși-l știu sastisit de felul în care se face presă în România, Victor m-a surprins cu un răspuns optimist și perfect adevărat, pe care vă ... Citeşte mai departe »

Victor Ciutacu: cinci extravaganțe de ziarist

Foto: Vlad Stănescu, pentru revista Femeia L-am invitat pe Victor Ciutacu la un exercițiu de (re)evaluare: ce înseamnă extravaganță, azi, pentru un ziarist? Realizatorul „Ediției de seară” de la România TV a răspuns cu profunzime și adevăr, așa cum a făcut întotdeauna. VICTOR CIUTACU:  Extravaganță cred că e când nu te iei după turmă, nu te urci pe val și ... Citeşte mai departe »

„Tonomatul lu’ Ciutacu” revine la România TV. Cine sunt primii invitați – VIDEO

Emisiunea „Tonomatul lu’ Ciutacu” revine cu un nou sezon, la România TV, într-un format proaspăt, ce le oferă telespectatorilor interviuri spectaculoase, așa cum Victor Ciutacu i-a obișnuit deja. Sâmbătă, de la ora 22.00, Victor Ciutacu își reia emisiunea cu care a debutat la România TV și aduce în studio un grup de invitați speciali, pe care rareori îi putem vedea ... Citeşte mai departe »

Laura Chiriac și Victor Ciutacu: „Lucrăm împreună, ne enervam împreună, ne bucurăm împreună”

Formează cel mai proaspăt și mai inedit cuplu de realizatori TV. Sunt două caractere puternice și diferite, însă dornice să se întâlnească la mijlocul unui drum nou, pe care-l construiesc împreună, patru seri pe săptămână, în fața telespectatorilor. I-am invitat pe Laura Chiriac și Victor Ciutacu – gazdele „Ediției de seară” de la România TV – la un interviu care-i ... Citeşte mai departe »

E oficial: Laura Chiriac și Victor Ciutacu realizează „Ediția de seară”, la România TV

Cel mai nou cuplu de televiziune și-a oficializat, de azi, relația profesională: Laura Chiriac și Victor Ciutacu vor realiza, de acum înainte, „Ediția de seară”, la România TV. Cei doi jurnaliști au testat deja formatul, în ultimele trei săptămâni, iar audiențele înregistrate până acum atestă că publicul îi preferă împreună, și nu separat. „Cuplul pare să se fi închegat, cifrele ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus