joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Victor Ponta

Abonare RSS

Klaus Iohannis este noul președinte al României. Victor Ponta: „L-am sunat și l-am felicitat pentru victorie”

Klaus Iohannis este noul președinte al României, după ce a obținut 54,66 % din voturi la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie, la diferență majoră de conracandidatul său, Victor Ponta, care a adunat 45,33 % din voturi. Duminică seara, după ora 23.00, Victor Ponta a declarat că l-a sunat pe candidatul ACL și l-a felicitat pentru victorie. „Poporul are întotdeauna dreptate. ... Citeşte mai departe »

Victor Ponta și Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidențiale

Victor Ponta și Klaus Iohannis vor intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, după ce au obținut cele mai multe voturi la alegerile de duminică. Conform exit-poll-urilor comandate de televiziunile de știri, pe cei doi candidați îi despart între șase și zece procente. Ponta a obținut între 38,2 % și 41,5 %, iar Klaus Iohannis a atins pragul de ... Citeşte mai departe »

Băsescu i-a trimis lui Ponta o felicitare și un buchet de crini, de ziua lui

Traian Băsescu a declarat, astăzi, că l-a felicitat pe Victor Ponta pentru ziua lui de naștere și că i-a trimis chiar și un buchet de flori. Întrebat de fel de flori a ales pentru premier, președintele a declarat că i-a trimis crini. Aflat pe șantierul gazoductului Iași-Ungheni, șeful statului le-a dezvăluit jurnaliștilor că l-a felicitat încă de joi pe Victor ... Citeşte mai departe »

Cum şi-a propulsat Victor Ponta verişorul la conducerea Ministerului Justiţiei

Se prefigurează un scandal pe scena politică românească, după nominalizarea lui Robert Cazanciuc în funcţia de ministru al Justiţiei. Acesta a fost alegerea lui Victor Ponta, după ce Partidul Naţional Liberal a cedat portofoliul Justiţiei Partidului Social Democrat, consecinţă a faptului că Victor Ponta a desemnat-o pe Laura Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Ei, ... Citeşte mai departe »

Aventuri din adolescență: Victor Ponta a dormit într-o gară din Paris, la 17-18 ani

Premierul Victor Ponta a dormit, două săptămâni, într-o gară din Paris, în timpul unei aventuri adolescentine, la vârsta de 17-18 ani, când, fiind plecat în Franţa într-o tabără, a decis să rămână acolo, dar a revenit în ţară după opt luni. Dezvăluirea inedită a fost făcută de mama premierului, Cornelia Naum, la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3. „A ... Citeşte mai departe »