vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: Victor Rebengiuc

Abonare RSS

Andi Vasluianu, alături de Iureș și Rebengiuc: „Am avut norocul să-i întâlnesc pe amândoi în acelaşi loc”

Andi Vasluianu joacă alături de Marcel Iureş şi Victor Rebengiuc în filmul „Octav”, oferind publicului, prin intermediul personajelor lor, o şansă în plus de a se identifica cu povestea din spatele filmului şi cu ţesăturile umane care o creează. Andi Vasluianu îl interpretează pe Marcel, fiul lui Spiridon (Victor Rebengiuc), prietenul din copilărie a lui Octav (Marcel Iureş), iar prin ... Citeşte mai departe »

Din nou împreună, la cinema: ce spune Marcel Iureș despre Victor Rebengiuc

foto: Adi Maneci Filmul „Octav”, care se va lansa toamna aceasta, îi readuce împreună pe doi dintre cei mai iubiți actori români, Marcel Iureş şi Victor Rebengiuc. Într-o declarație emoționantă, Iureș îl descrie pe colegul său de breaslă ca pe un centru de echilibru în teatrul și cinematografia românească.  Despre colaborarea cu Victor Rebengiuc, Marcel Iureş afirmă: „Victor este unul dintre ... Citeşte mai departe »

Marcel Iureș si Victor Rebengiuc joacă în lungmetrajul de debut al lui Serge Ioan Celebidachi

foto Marcel Iureș îl va interpreta pe Octav, personajul principal din filmul cu același nume, o producție cinematografică regizată de Serge Ioan Celebidachi, care se află la debut în lungmetraj de ficțiune. „Octav este, de departe, cel mai frumos rol pe care l-am primit până acum. M-a cucerit de la prima citire. Acest rol este o provocare actoricească pentru mine ... Citeşte mai departe »

Victor Rebengiuc şi Tiberiu Soare, împreună pe scena Sălii Radio

Victor Rebengiuc şi Tiberiu Soare reprezintă două generaţii diferite în artele spectacolului în România. Curajul în a aborda noi dimensiuni ale complexului domeniu în care evoluează îi aduce împreună pe scenă în Peer Gynt de Grieg, la Sala Radio, pe 11 octombrie (19.00), în deschiderea stagiunii Orchestrei Naţionale Radio (ONR). O pleiadă de mari artişti vor putea fi admiraţi la Sala Radio ... Citeşte mai departe »

Victor Rebengiuc și Mircea Diaconu, premiați la Festivalul Internaţional de Film Bucureşti

Actorii Victor Rebengiuc şi Mircea Diaconu au primit premii de excelenţă luni, la Festivalul Internaţional de Film Bucureşti (15 – 21 aprilie), care a avut loc la Cinema Studio. Trofeele le-au fost înmânate celor doi artiști de către principele Radu, întrucât festivalul se desfășoară sub patronajul Casei Regale a României. „Mulţumesc foarte mult pentru… cub… e o dovadă”, a spus ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus