duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: video amuzant

Abonare RSS

Prima zăpadă pentru un ursuleț Panda – VIDEO

Foto: The Sun Un ursuleț Panda pe nume Bao Bao, care trăiește la grădina zoologică Smithsonian din Washington DC, s-a bucurat ieri de prima zăpadă din viața lui. Animăluțul, în vârstă de un an și patru luni, s-a jucat în grădină rostogolindu-se prin zăpadă și savurând ninsoarea densă alături de mama lui. Reprezentanții Smithsonian’s National Zoo au menționat, pe pagina ... Citeşte mai departe »

Morsa cântăreață – VIDEO

Zilele de naștere sunt de regulă un prilej de bucurie, mai ales pentru morse! Când E.T. – o morsă de sex masculin care trăiește în Tacoma, Washington – a împlinit 30 de ani de viață, a decis să susțină un recital pentru toți cei care au venit să-l felicite. Și, după cum putem vedea în această înregistrare postată pe YouTube, ... Citeşte mai departe »

O ceapă proaspătă, vă rog! – VIDEO

Amatoarea de senzații tari de mai jos a pus mâna pe o ceapă și nu se lasă până n-o devorează! După reacții, e limpede că nu i se pare cel mai plăcut lucru din lume, dar ce să faci? Ceapa cere sacrificii… Dacă n-ați râs azi, e timpul! Citeşte mai departe »

Un câine „leșină” de fericire, când își revede prietena – VIDEO

De câte ori ați leșinat de fericire? Ei bine, dacă ar putea vorbi, cățelul din înregistrarea de mai jos ar putea spune că i s-a întâmplat cel puțin o dată, când și-a revăzut prietena cea mai bună, după doi ani de absență. Rebecca Ehalt a trăit în Slovenia vreme de doi ani, timp în care a stat departe de schnautzerul ... Citeşte mai departe »

Cum se roagă o pisică să primească de mâncare – VIDEO

Aveți răbdare: la început o veți vedea doar răsfățându-se pe podea, ca orice pisică, și vă veți întreba ce e special în asta. În scurt timp, însă, o să înțelegeți de ce înregistrarea de mai jos are câteva sute de mii de vizualizări pe Youtube: felina pufoasă din imagini are un stil cu totul original de a cere de mâncare: ... Citeşte mai departe »

Un pui de elefant vede marea pentru prima oară – VIDEO

Fiecare animal este unic, și le iubim pe toate, dar pentru elefanți avem o reală slăbiciune. Iar când am văzut acest pui, care se bucură ca orice copil atunci când descoperă o minune a naturii, am vrut să vi-l arătăm și vouă. Un bebe-elefant, la prima întâlnire cu marea. Așa arată fericirea lui: ) Citeşte mai departe »

Navighează pana sus