marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: videoclip

Abonare RSS

Zdob și Zdub au lansat un nou videoclip, „Om cu inimă de lemn” – VIDEO

Formația Zdob și Zdub revine cu un nou videoclip, pentru piesa „Om cu inimă de lemn”, inclusă pe cel mai recent album al trupei, “Basta Mafia”, lansat în 2013 împreună cu MediaPro Music. Clipul a fost filmat în orașul ucrainean Kiev, într-un pavilion în mijlocul căruia era amplasată o masă lungă. Pe această masă, artiștii plastici au pregătit câteva micro-lumi, ... Citeşte mai departe »

Doi artiști români, premiați la YouTube Music Awards 2013

Khaled Mokhtar (director de imagine) și Matei Dima (regizor) sunt câștigătorii categoriei Innovation of the Year la competiția internațională YouTube Music Awards, cu videoclipul realizat pentru rapper-ul Destorm – See Me Standing. Videoclipurile au fost alese de un juriu internațional format din muzicieni și fani YouTube. Criteriile de departajare au fost creativitatea clipurilor, noutatea tehnică și aprecierea fanilor platformei video. ... Citeşte mai departe »

Paul McCartney a lansat clipul piesei „Queenie Eye”, în care apar Meryl Streep, Kate Moss și Johnny Depp – VIDEO

A produs vâlvă știrea că Johnny Depp și Kate Moss, care au avut o relație în trecut, vor apărea în cel mai nou videoclip al lui Paul McCartney. Astăzi, marele muzician a lansat clipul melodiei „Queenie Eye”, în care îi putem vedea nu doar pe cei doi foști iubiți, ci și pe Meryl Streep, Jude Law sau Jeremy Irons. Videoclipul ... Citeşte mai departe »

„Perfect fără tine”: VAMA a lansat imnul verii 2013 – VIDEO

Formația VAMA a lansat duminică seara videoclipul piesei „Perfect fără tine” pe pagina oficială de Facebook. Cântecul este compus de VAMA, cu  versuri de Tudor Chirilă și este cadoul VAMA de 1 Mai pentru toți cei care își doresc să evadeze la mare. „Clipul nostru vorbește despre prietenie. Prietenia care nu-și supune participanții la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstrații. Prietenia le ... Citeşte mai departe »

„Inevitabil va fi bine”: Andra a filmat 16 ore pentru noul său videoclip

Andra a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa „Inevitabil va fi bine”, single care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music. Clipul, regizat de Iulian Moga, a fost de fapt o mare petrecere. Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, Andra s-a distrat pe cinste la filmări. Printre ... Citeşte mai departe »

Mihai Leu apare în cel mai nou clip Holograf – VIDEO

Formaţia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru single-ul “Dacă noi ne iubim”, extras de pe albumul “Love Affair”, cel mai recent material discografic al trupei. În clip apare fostul campion la box Mihai Leu. Filmările au durat aproximativ 12 ore şi au fost realizate în două locaţii: la studiourile Stage Expert şi într-o sală de sport, iar regia ... Citeşte mai departe »

„Avec ce soleil”: Patricia Kaas a lansat un nou clip – VIDEO

Proaspăt lansat, noul videoclip al artistei a strâns deja câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube. Noul single ce beneficiază de acest videoclip se numeşte „Avec ce soleil” şi face parte din spectacolul „Kaas Chante Piaf”, ce va fi prezentat şi la Bucureşti, pe 23 iunie. Piesa „Avec ce soleil” apare pe noul album al Patriciei Kaas şi este ... Citeşte mai departe »