marți , 20 octombrie 2020

Arhivă etichete: Vincent Cassel

Abonare RSS

În cinema : „Doar sfârșitul lumii”, cu Marion Cotillard și Vincent Cassel

„Doar sfârșitul lumii” / „Juste la fin du monde”, în regia lui Xavier Dolan, „copilul teribil al Canadei” – premiat la Cannes 2016 și selectat pe lista scurtă pentru Cel mai bun film străin la Oscar 2017 – va intra în cinematografele românești vinerea aceasta, 6 ianuarie. Distribuit de Independenţa Film. Louis (interpretat de actorul Gaspard Ulliel), un scriitor tânăr, ... Citeşte mai departe »

Mila Kunis: În „Black Swan” eram dezgustător de slabă

foto Mila Kunis declară că nu s-a simțit deloc confortabil în perioada în care a filmat pentru „Black Swan”, când a trebuit să slăbească foarte mult pentru a intra în personajul interpretat, o balerină. Într-un interviu acordat recent, actrița spune că arăta „dezgustător” și că brațele ei erau atât de subțiri, încât erau „scârboase”. Întrebată despre presiunea de la Hollywood, ... Citeşte mai departe »

Monica Bellucci: sexul și legumele proaspete, secretul unei vieți sănătoase

foto Actrița Monica Bellucci spune că sexul practicat frecvent și legumele proaspete reprezintă rețeta ideală pentru o viață lungă și sănătoasă. Vedeta de origine italiană – care joacă în cel mai recent film din seria „James Bond”, „Spectre” – spune că nu ai nevoie de o dietă strictă și de antrenamente fizice dificile ca să fii sănătos și longeviv. „Nu ... Citeşte mai departe »

„Thé à la Menthe” și Vincent Cassel

Este una dintre scenele mele de cinema favorite. Vincent Cassel –  adică François „The Nightfox” Toulour din „Ocean’s Twelve” – mișcându-se aproape supraomenește în scena laserelor din filmul lui Steven Soderbergh. Piesa „Thé à la Menthe”, semnată de Nikkfurie & La Caution, a fost cea mai inspirată alegere pentru un astfel de moment. Magnific! Eu am bănuit că Vincent Cassel ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus