marți , 11 mai 2021

Arhivă etichete: Vița de Vie

Abonare RSS

Viţa de Vie: jam session inedit la showul acustic din Hard Rock Café

Viţa de Vie va concerta acustic joi, 26 septembrie, de la ora 21:00, la Hard Rock Café din Bucureşti. Trupa va oferi tuturor fanilor prezenţi un jam session de excepţie, astfel că toate piesele deja reorchestrate în varianta acustică vor avea parte de o cu totul altă înfăţişare faţă de concertul de lansare de la Teatrul Naţional. Vino să asculţi ... Citeşte mai departe »

Răzvan Suma, invitat de Vița de Vie în concertul de lansare a albumului „Acustic”

Exerciţiu de imaginaţie: violoncelistul Răzvan Suma, unul dintre cei mai activi tineri muzicieni români care a străbătut anul trecut oraşele României întrebându-vă dacă… „Vă place BACH?”, cântând împreună cu trupa rock Vița de Vie, aplaudată de 16 ani în concertele incendiare din întreaga ţară. Nu, nu este o glumă de 1 aprilie… Şi pentru că cele mai frumoase şi mai ... Citeşte mai departe »

Adrian Despot, despre albumul Viţa de Vie – Acustic: „Este o pauză de emoţie pură, departe de zgomot şi viteză”

În pregătirea lansării noului album Viţa de Vie, Acustic, din data de 8 aprilie de la Teatrul Naţional din Bucureşti, Adrian Despot, solistul trupei, a împărtăşit fanilor esenţa albumului: piese decantate în starea lor originară, emoţia pură. Iată ce declară Adrian Despot: Suntem Viţa de Vie, cea mai energică trupă de rock din România. Ne place viteza şi străbatem industria ... Citeşte mai departe »

Vița de Vie, Vunk și Electric Fence, invitați speciali la On Air Music Awards

Prima ediție a On Air Music Awards, gală premium ce își propune să onoreze excelența în industria muzicală din România, va avea loc în data de 15 aprilie, la Teatrul Național din București. Organizatorii, compania Star Management, și-au propus să creeze mai mult decât o festivitate de premiere cu participare exclusivistă, și anume să producă un adevărat spectacol, la standarde ... Citeşte mai departe »

Vița de Vie – Acustic: concert de lansare, la Teatrul Național București

Sprint Media și Bestmusic.ro prezintă evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vița de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie, în cadrul unui concert extraordinar, la Teatrul Național București. Fanii Vița de Vie vor fi surprinși să își regăsească favoriții într-o ipostază artistică unică. Obișnuiți cu spectacolele lor dinamice și pline de energie, care au devenit ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus