marți , 24 noiembrie 2020

Arhivă etichete: Vogue

Abonare RSS

Un moment cu Diana Vreeland

foto Diana Vreeland, fost editor la Harper’s Bazaar și mai apoi redactor-șef al revistei Vogue, una dintre femeile-inspirații din lumea modei, surprinsă aici în timp ce pregătea un model pentru o ședință foto. Citeşte mai departe »

„Vogue: Like A Painting”. Fotografii inspirate din opere de artă

O nouă expoziție, deschisă la Muzeul Thyssen din Madrid și intitulată „Vogue: Like A Painting”, cuprinde o serie de fotografii inspirate din picturi celebre. Portretul de mai sus, semnat de Erwin Olaf și publicat în ediția olandeză din iunie 2013 a revistei Vogue, recreează faimoasa pictură a lui Johannes Vermeer „Fata cu cercel de perlă”, din 1665. Expoziția își propune ... Citeşte mai departe »

Tina Turner, pentru prima dată pe coperta Vogue, la 73 de ani

Tina Turner este vedeta ediției de aprilie a revistei Vogue Germania, pentru celebra artistă fiind o premieră faptul că se află pe coperta acestei publicații. Fotografia de pe prima pagină este însoțită de textul „Simply the best”, titlul hitului cu care Tina și-a cucerit publicul. La 73 de ani, artista este cea mai în vârstă vedetă care apare vreodată pe ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus