sâmbătă , 12 iunie 2021

Arhivă etichete: Vunk

Abonare RSS

Radu Beligan, invitat special în concertul Vunk de la Sala Polivalentă

Unul dintre cei mai importanţi actori români din toate timpurile, Radu Beligan, este invitatul special al trupei Vunk în concertul pe care aceasta îl susţine joi, 3 octombrie, la Sala Polivalenta, #asasishow. Momentul îndrăgitului actor în timpul spectacolului se va referi exact la tema show-ului – reţeta fericirii – şi la faptul că fiecare dintre spectatori face parte din reţeta ... Citeşte mai departe »

VUNK a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Aşa, şi?”

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa “Aşa, şi?”, lansată luna trecută, împreună cu MediaPro Music. Clipul a fost filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, în regia lui Florin Boţea, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori de videoclipuri din ţară. Noul videoclip are o poveste interesantă şi amuzantă: membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, ci ... Citeşte mai departe »

Vunk lansează un nou single: „Am găsit o soluţie la toate ghinioanele pe care le avem” – VIDEO

Într-o perioadă în care mai toată lumea spune că are o problemă – socială, economică sau personală, trupa VUNK lansează un cântec despre puterea de a spune „Aşa, şi?!” la orice ţi se întâmplă. „Eu, între două străzi, într-o plimbare, acum vreo zece zile, am găsit o soluţie la toate ghinioanele sau momentele neplăcute pe care le avem, din când ... Citeşte mai departe »

„Doi somnambuli”: trupa Vunk a lansat astăzi clipul piesei – VIDEO

Trupa VUNK a lansat azi un nou videoclip, pentru piesa „Doi somnambuli”. Clipul a fost realizat în Los Angeles, de Edward Aninaru, iar în regia videoclipului a fost implicat şi Vali Bărbulescu. Piesa este inspirată dintr-o întâmplare reală, că majoritatea cântecelor trupei VUNK, iar mesajul este unul simplu, spus încă de la început videoclipului: „Dragostea e oarbă, o spun oamenii. ... Citeşte mai departe »

VUNK a filmat un nou clip, pentru piesa „Doi somnambuli”

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa „Doi somnambuli”. Clipul a fost regizat de doi fotografi, unul la Los Angeles – Edward Aninaru, şi altul la Bucureşti – Vali Bărbulescu. „Ca şi la alte clipuri, când am venit cu idei noi în ceea ce priveşte abordarea unui videoclip pe piaţa românească, ne-am propus pentru ‘Doi somnambuli’ un ... Citeşte mai departe »

Vița de Vie, Vunk și Electric Fence, invitați speciali la On Air Music Awards

Prima ediție a On Air Music Awards, gală premium ce își propune să onoreze excelența în industria muzicală din România, va avea loc în data de 15 aprilie, la Teatrul Național din București. Organizatorii, compania Star Management, și-au propus să creeze mai mult decât o festivitate de premiere cu participare exclusivistă, și anume să producă un adevărat spectacol, la standarde ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus