luni , 14 octombrie 2019

Arhivă etichete: Waris Dirie

Abonare RSS

„Jocul Ripper”, de Isabel Allende: thriller și romance la San Francisco

Foto: vernclevenger.com Pentru mine a fost una dintre cele mai așteptate cărți de anul acesta, și știam că n-avea cum să mă dezamăgească. „Jocul Ripper”, cel mai nou roman al lui Isabel Allende, e tocmai genul de carte care te face să reiterezi un clișeu atât de regretabil: nu o poți lăsa din mână! Un aspect era menționat în toate articolele ... Citeşte mai departe »

Waris Dirie: „To me every day is a birthday when I wake up in the morning”

Her name means „desert flower” in Somali. It was probably predestined to her, because in spite of her fragility, she resisted to tribulations that are unimaginable for most of us. For the first time in Romania and exclusively for LaRevista.ro, Waris Dirie talks about the experiences that have marked her life, about her activity at her Desert Flower Foundation and ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Waris Dirie: „Pentru mine, fiecare zi este o zi de naștere când mă trezesc dimineața”

Numele ei înseamnă „floarea deșertului” în limba somaleză. Probabil că i-a fost predestinat să se numească astfel, pentru că a rezistat, în ciuda fragilității sale, unor întâmplări de neimaginat pentru mulți dintre noi. Pentru prima dată într-o publicație românească și în exclusivitate pentru LaRevista.ro, Waris Dirie vorbește despre lucrurile care i-au marcat viața, despre activitatea pe care o derulează prin ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus