sâmbătă , 18 septembrie 2021

Arhivă etichete: Whitney Houston

Abonare RSS

De ce a murit fiica lui Whitney Houston: rezultatele autopsiei

foto La opt luni de la moartea lui Bobbi Kristina Brown, în locuința ei din Atlanta, un judecător din statul american Georgia a cerut ca rezultatele autopsiei sale să fie date publicității. Ele au fost dezvăluite vineri, când fiica lui Whitney Houston ar fi împlinit 23 de ani. Conform medicilor legiști, Bobbi Kristina a murit din cauza unei combinații de ... Citeşte mai departe »

Holograma lui Whitney Houston, în turneu prin Statele Unite

foto Familia lui Whitney Houston și-a dat acordul pentru o serie de concerte în care publicul va putea vedea holograma artistei și care vor avea loc în mai multe orașe din Statele Unite ale Americii, anul viitor.  Evenimentele sunt parte dintr-un turneu organizat de Hologram USA și comemorează, în 2016, patru ani de la moartea lui Whitney. Spectacolele vor putea ... Citeşte mai departe »

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a murit

foto Bobbi Kristina, fiica cântăreței Whitney Houston și a rapperului Bobbi Brown, a murit duminică, la vârsta de 22 de ani, a anunțat familia acesteia. „Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în ... Citeşte mai departe »

Fiica lui Whitney Houston, deconectată de la aparate și mutată într-un centru de îngrijiri

foto Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântărețe Whitney Houston și a rapperului Bobby Brown, a fost deconectată de la aparate și mutată într-un centru de îngrijiri, după ce a suferit leziuni cerebrale grave în urmă cu cinci luni. Reprezentanții familiei Houston și Brown au declarat presei că starea lui Bobbi „a continuat să se deterioreze” și că ea „se află ... Citeşte mai departe »

Fiica lui Whitney Houston ar putea fi deconectată de la aparatele care o țin în viață

Foto: content.usatoday.com Bobbi Kristina Brown ar putea fi deconectată de la aparatele care o țin în viață, miercuri, când se împlinesc trei ani de la moartea mamei sale, cântăreața Whitney Houston, anunță publicația online TMZ, citând surse din apropierea familiei. Rapperul Bobbi Brown, tatăl Kristinei, ar fi luat decizia de a-și deconecta fiica de la aparatele de menținere a funcțiilor vitale, ... Citeşte mai departe »

Whitney

Whitney Houston, fotografiată în locuința în care a copilărit, în Newark, New Jersey, în februarie 1985. Avea 22 de ani, cânta deja de mai bine de un deceniu și apăruse ca model în reviste precum Seventeen, Glamour sau Cosmopolitan. Fotografia a fost realizată la doar câteva zile după ce Whitney lansase primul album, care îi poartă numele și pe care azi ... Citeşte mai departe »

„I Will Always Love You”, pe piatra funerară a lui Whitney Houston

Titlul celei mai cunoscute piese cântate de Whitney Houston – „I Will Always Love You” – a fost gravat, recent, pe piara funerară a artistei decedate în februarie 2012. Piatra a fost așezată la mormântul lui Whitney Houston din cimitirul Fairview, situat în Westfield, New Jersey, după mai bine de un an în care locul rămăsese nemarcat, informează Daily Mail. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus