duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Woody Allen Oscar

Abonare RSS

Scrisoarea lui Woody Allen: „Bineînţeles că nu am molestat-o pe Dylan”

Cineastul Woody Allen spune că acuzațiile de abuz sexual, aduse de către una dintre fiicele sale adoptive, sunt „absurde” și neagă categoric faptul că ar fi molestat-o pe Dylan Farrow. Într-un editorial pe care l-a scris pentru The New York Times, Woody Allen spune că întreaga poveste a prespusului abuz sexual nu este altceva decât o înscenare a fostei sale ... Citeşte mai departe »

Cum răspunde Woody Allen, după ce a fost acuzat de abuz sexual de către fiica sa adoptivă

La o zi după ce fiica sa adoptivă l-a acuzat în mod public de abuz sexual, cineastul american Woody Allen a respins declarațiile acesteia, catalogându-le drept „false și rușinoase”. „Woody Allen a citit articolul și îl consideră fals și rușinos”, a spus reprezentanta artistului, Leslee Dart, într-un comunicat de presă. Ea a reamintit că, acum mai bine de 20 de ... Citeşte mai departe »

Woody Allen, acuzat public de abuz sexual, de fiica sa adoptivă

Dylan Farrow, fiica pe care Woody Allen a adoptat-o împreună cu Mia Farrow, îl acuză pe cineast că a abuzat-o sexual în copilărie, vorbind astfel pentru prima oară în mod public despre o acuzație veche de peste 20 de ani. Dylan, în vârstă de 28 de ani, povestește, într-o scrisoare deschisă, că a fost agresată sexual de regizor la vârsta ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus