duminică , 2 octombrie 2022

Arhivă etichete: Woody Allen

Abonare RSS

,,În lipsa raţiunii”, cel mai nou film al lui Woody Allen, are premiera la final de august

Scris şi regizat de Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii” va avea premiera în cinematografele din România în 28 august, când va prezenta pe marile ecrane povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli, care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act existenţial. De-a lungul carierei sale, Woody Allen a manifestat o fascinaţie faţă de filozofie. El ... Citeşte mai departe »

To Rome, with Love and Rain

Foto: favim.com Am parafrazat titlul celebrului film al lui Woody Allen nu doar pentru că fotografia a fost realizată la Roma, ci și pentru că are aceeași atmosferă realist-magică pe care o regăsim în peliculele cineastului american. O stradă din capitala italiană, surprinsă în timpul unei ploi de vară pe care trecătorii o savurează așa cum se pricep mai bine: adăpostindu-se ... Citeşte mai departe »

Placido Domingo și Woody Allen colaborează pentru a celebra Opera din Los Angeles

Foto: laubfal.com Tenorul Placido Domingo va colabora cu cineastul Woody Allen pentru a sărbători printr-un proiect special cea de-a 30-a aniversare a Operei din Los Angeles. Domingo va interpreta rolul principal în opera „Gianni Schicchi”, de Giacomo Puccini, care va fi pusă în scenă de Woody Allen, notează LA Times. Regizorul va reveni la Opera din Los Angeles cu această producție ... Citeşte mai departe »

,,Magie în lumina lunii”, o nouă comedie romantică marca Woody Allen

Cu dialoguri savuroase şi o distribuţie excepţională, Magie în lumina lunii este o nouă comedie romantică regizată de legendarul Woody Allen, care din 14 noiembrie îi aduce împreună pe marile ecrane pe Colin Firth şi Emma Stone. În decorul fabulos oferit de opulenta rivieră franceză a anilor `20, Magie în lumina lunii este o comedie romantică semnată de Woody Allen, ... Citeşte mai departe »

Scrisoarea lui Woody Allen: „Bineînţeles că nu am molestat-o pe Dylan”

Cineastul Woody Allen spune că acuzațiile de abuz sexual, aduse de către una dintre fiicele sale adoptive, sunt „absurde” și neagă categoric faptul că ar fi molestat-o pe Dylan Farrow. Într-un editorial pe care l-a scris pentru The New York Times, Woody Allen spune că întreaga poveste a prespusului abuz sexual nu este altceva decât o înscenare a fostei sale ... Citeşte mai departe »

Cum răspunde Woody Allen, după ce a fost acuzat de abuz sexual de către fiica sa adoptivă

La o zi după ce fiica sa adoptivă l-a acuzat în mod public de abuz sexual, cineastul american Woody Allen a respins declarațiile acesteia, catalogându-le drept „false și rușinoase”. „Woody Allen a citit articolul și îl consideră fals și rușinos”, a spus reprezentanta artistului, Leslee Dart, într-un comunicat de presă. Ea a reamintit că, acum mai bine de 20 de ... Citeşte mai departe »

Woody Allen, acuzat public de abuz sexual, de fiica sa adoptivă

Dylan Farrow, fiica pe care Woody Allen a adoptat-o împreună cu Mia Farrow, îl acuză pe cineast că a abuzat-o sexual în copilărie, vorbind astfel pentru prima oară în mod public despre o acuzație veche de peste 20 de ani. Dylan, în vârstă de 28 de ani, povestește, într-o scrisoare deschisă, că a fost agresată sexual de regizor la vârsta ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus