luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: World Trade Center

Abonare RSS

Stil și culoare în artă: expoziție de pictură Geanina Sfintes

Galeria de artă Elite Prof Art vă invită la expoziția de pictură a artistei Geanina Sfintes, al cărei vernisaj va avea loc joi, 9 aprilie 2015, la Centrul de Conferințe de la World Trade Center, București. “Poezia, ca toate artele, este chemată să exprime frumosul; în deosebire de ştiinţă, care se ocupă de adevăr. Cea dintâi şi cea mai mare ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Lipan Țăndărică a sărbătorit cu fast 50 de ani de activitate

Prima ediţie a Galei „Stele Românești” a avut loc luni, 18 noiembrie, la World Trade Center București. Personalități marcante ale lumii artistice, culturale, politice și din mediul de afaceri au sărbătorit alături de Ovidiu Lipan Țăndărică împlinirea a 50 de ani de activitate artistică. După ce artistul a fost decorat de către doi dintre președinții României – Meritul Cultural în ... Citeşte mai departe »

S-a dat startul cursei pentru Oscar a filmului „Poziția Copilului”

World Trade Center București a dat startul campaniei de promovare pentru participarea la Oscar 2014 a filmului „Poziția Copilului”, marcând lansarea DVD-ului acestuia printr-un eveniment ce a avut loc zilele trecute. Vedete și personalități din diferite domenii au răspuns pozitiv invitației directorului general al World Trade Center, Cristina Chiriac, de a lua parte la acest eveniment. Astfel, joi seara, la ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus