duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Yoko Ono

Abonare RSS

Pirelli e altfel în 2016: Amy Schumer, Serena Williams și Yoko Ono apar în calendar

Calendarul Pirelli își schimbă tradiția în ediția de anul viitor. Cunoscut drept o colecție anuală de fotografii în care modele celebre apar de regulă nud, Pirelli prezintă, în 2016, o suită de fotografii – realizate de Annie Leibovitz – în care apar femei cu realizări semnificative în carierele lor, cum ar fi actrița de comedie Amy Schumer, jucătoarea de tenis ... Citeşte mai departe »

Cynthia Lennon, prima soție a lui John Lennon, a murit

Foto: The Guardian Prima soție a lui John Lennon, Cynthia, a murit în casa ei din Spania, la vârsta de 75 de ani, a anunțat familia sa. Cel care a dat publicității vestea este Julian Lennon, singurul copil al Cynthiei și al lui John Lennon. Într-un mesaj postat pe site-ul său, Julian a scris că mama lui s-a stins „în ... Citeşte mai departe »

“See Hear Yoko”, by Bob Gruen and Jody Denberg, for Yoko Ono

Photo: www.japantimes.co.jp Originally conceived as a private gift among friends to mark Yoko Ono’s 80th birthday – and now published at her request – SEE HEAR YOKO is a photographic tribute to an icon of contemporary American cultural history. The book, containing intimate portraits by legendary rock and roll photographer Bob Gruen, captures the complexity of Yoko Ono – activist, wife ... Citeşte mai departe »

John & Yoko, cu zece zile înainte

Foto: mirror.co.uk John Lennon și soția lui, Yoko Ono, fotografiați pe 28 noiembrie 1980, de Allan Tannenbaum, cu zece zile înainte ca artistul să fie împușcat în fața clădirii Dakota din New York. „Nuditatea era doar o altă formă de expresie pentru ei. Păreau în largul lor și a fost o situație mai degrabă tandră decât încărcată erotic”, povestește fotograful ... Citeşte mai departe »

Ucigașul lui John Lennon rămâne închis. Eliberarea lui, respinsă pentru a opta oară

Mark David Chapman, ucigașul lui John Lennon, rămâne în continuare după gratii, după ce o comisie a penitenciarului Wende din Alden, New York, i-a respins eliberarea condițonată pentru a opta oară. Oficialii penitenciarului și-au făcut publică decizia vineri, 22 august. Ei au declarat că o comisie formată din trei membri i-au respins lui Chapman cererea, după o audiere care a ... Citeşte mai departe »

O poză din ‘75

Foto: tumblr.com David Bowie, Art Garfunkel, Paul Simon, Yoko Ono, John Lennon și Roberta Flack. Fotografiați într-un moment de grație, la New York, în 1975, de către Bob Gruen. Câte s-au schimbat de-atunci…? Câte au rămas la fel? Citeşte mai departe »

Fotografie rară: John Lennon și fiul lui, Sean

Foto: tumblr.com Pe 9 octombrie 1975, chiar în ziua în care împlinea 35 de ani, John Lennon devenea tată pentru a doua oară. Sean Lennon, susprins aici într-o fotografie rară, este singurul copil al fondatorului Beatles cu artista japoneză Yoko Ono. Imediat după ce Sean a venit pe lume, John Lennon a decis să ia o lungă pauză în carieră. Timp ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus