duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: zbor

Abonare RSS

Lecția de zbor

Mai întâi îţi strângi umerii, mai apoi te înalţi pe vârful picioarelor, închizi ochii refuzi auzul. Îţi spui în sine: acum voi zbura. Apoi zici: Zbor. Şi acesta e zborul. Fragment din „Lecția de zbor”, de Nichita Stănescu Fotografie: tumblr.com Citeşte mai departe »

O carte-n zbor

Cine mi-a ținut companie în timpul zborului lung spre Atlanta: „Bărbați fără femei”, de Haruki Murakami. Urmăriți jurnalul meu american și pe Facebook, sub hashtag-ul #corinainamerica! Citeşte mai departe »

Zbor

Pentru o viață mai frumoasă, priviți îndelung această fotografie. Sursa: tumblr.com Citeşte mai departe »

Raluca Pop: „Ştii câte fete visează să devină însoţitoare de bord? Eu sunt fericită că am reuşit!”

Este însoțitoare de bord, una pasionată și fericită cu drumul pe care l-a ales. Vorbește cu vădită plăcere și entuziasm despre meseria ei, iar citindu-i poveștile, înțelegi cât de norocos poate fi un om care este plătit pentru a face în viață întocmai ce a visat. Raluca Pop, invitata noastră la rubrica Special, ne-a vorbit despre aviație, despre zbor, despre ... Citeşte mai departe »

Oana Dobrescu, matinala de la TVR 1, e copilot cu acte în regulă

Cunoscută pentru aplecarea ei către sporturile extreme, prezentatoarea Telejurnalului matinal de la TVR 1 Oana Dobrescu trece de la „banala” săritură cu parapanta la… pilotarea unui avion! Ea a urmat, deocamdată, un curs pentru începători, care a ajutat-o să se familiarizeze cu ceea ce presupune un zbor, de la îmbarcarea pasagerilor, până la aterizarea la destinaţie. Fericită că a avut ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus