vineri , 14 august 2020

Arhivă etichete: zile

Abonare RSS

Marina Almășan: Cele mai fericite cinci zile din viața mea

Cele mai fericite cinci zile din viaţa mea? Numai să nu mă puneţi să fac o ierarhie între ele, pentru că-mi sunt la fel de dragi, toate cinci deopotrivă! Aşadar, am să le rânduiesc cronologic! Aveam 9 ani şi mă aflam la capătul unei lungi aşteptări. Convocasem barza, cu câţiva ani în urmă, implorând-o să-mi aducă un frăţior! Părinţii erau ... Citeşte mai departe »

Studiu: marțea e ziua cea mai puțin sexy a săptămânii. Sâmbăta, pe primul loc

Marțea a fost decretată oficial cea mai puțin sexy zi a săptămânii, cuplurile fiind atunci mai predispuse să meargă la culcare fără ca înainte să aibă parte de intimitate fizică. Dar, atunci când decid, totuși, să se relaxeze prin sex, majoritatea preferă să o facă păstrând lumina aprinsă, arată un studiu dat publicității recent. Numai 4 % dintre cele 1654 ... Citeşte mai departe »

România nu muncește în zilele de 2 și 3 mai

Guvernul va declara zilele de 2 şi 3 mai 2013 drept zile libere. Proiectul de hotărâre a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței de miercuri și mai are nevoie de aprobarea Guvernului. Asociaţiile investitorilor din turism au cerut Guvernului să declare zilele de 2 şi 3 mai din acest an drept zile libere, pentru ca Ziua liberă de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus